Bülent Ersoy neden hastaneye kaldırıldı? Bülent Ersoy'un hastalığı nedir? İşte sağlık durumu

Bülent Ersoy neden hastaneye kaldırıldı? Bülent Ersoy'un hastalığı nedir? İşte sağlık durumu

Türk müzik dünyasının ‘Diva’sı, geçirdiği rahatsızlığın arkasından hastaneye kaldırıldı. İzmir’de geçirdiği rahatsızlıkla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Diva, endişe edilecek bir durumunun olmadığını belirtti. Peki Bülent Ersoy neden hastaneye kaldırıldı? Bülent Ersoy'un hastalığı nedir? İşte sağlık durumu…

Midesindeki bir problemden dolayı hastaneye kaldırıldığını açıklayan Bülent Ersoy, sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Diva, sıhhatinin yerinde olduğunu söyledi. Peki Bülent Ersoy'un hastalığı nedir? Bülent Ersoy neden hastaneye kaldırıldı? Konunun ayrıntıları haberimizde…

BÜLENT ERSOY NEDEN HASTANEYE KALDIRILDI?

İzmir'de rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Bülent Ersoy, sabah saatlerinde midesindeki ülserden dolayı bir kanama geçirdiğini söyledi. Sağlığı ve sıhhatinin yerinde olduğunu ifade eden Bülent Ersoy, kısa süreli tedavi ve müdahelenin ardından birkaç gün içerisinde normal hayatına geri döneceğini kaydetti.

BÜLENT ERSOY'UN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SAĞLIK DURUMU NASIL?

Sağlık durumuna ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Bülent Ersoy, endişe edilecek bir durumunun olmadığını belirtti.

Açıklamanın arkasından pek çok ünlü, Bülent Ersoy'a geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Geçen günlerde jüri üyeliği yaptığı programdan sağlık sebebiyle ayrıldığını açıklayan Bülent Ersoy, yine sağlık problemleri ile gündeme gelmişti. Bülent Ersoy, o iddialar için sağlık raporunu da paylaşarak, bazı basın yayın organlarının olayı çarpıttığını ve aslı astarı olmayan bilgilerle sevdiklerini yanlış bilgilendirdiğini söylemişti.

Bu yanlış bilgilerin ardından gördüğü lüzum üzerinde sağlık durumu hakkında açıklama yapan Ersoy, kendisine koronavirüs teşhisi konulduğu iddialarını ‘negatif’ test sonuçlarıyla yalanlamıştı.

Sağlığı hakkında yapılan spekülatif haberlere belge ile cevap veren Bülent Ersoy, ‘Bu asılsız haberleri yapıp tüm efkârı umumiyeyi yanıltma pozisyonu sergileyen bu basın müntesibi arkadaşlarımız umarım bir nebze aile terbiyeleri varsa utanırlar.’ ifadelerini kullanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN