Ceza ve Tepki'den 'Fahrettin Koca' göndermesi: Bana hiç yaklaşmayın

Ceza ve Tepki'den 'Fahrettin Koca' göndermesi: Bana hiç yaklaşmayın

Ünlü rapçiler Ceza ve Tepki'nin, 'Yak' isimli yeni şarkıları müzikseverlerle buluştu. Şarkıya klip de çeken Ceza, Sağlık Bakanı Koca'nın sözlerine gönderme yaptı: Taşlaşmayın, tokalaşmayın ve de istemeyenle hiç hoşlaşmayın. Ya da aynı sayın bakanımın da dediği gibi; bana hiç yaklaşmayın.

Ünlü rapçiler Ceza ve Tepki, 'Yak' ismini verdikleri son şarkılarında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın 'Bana yaklaşma' ifadesine atıf yaptı.

Koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle uyulması gereken sosyal mesafe kuralını hatırlatan iki rapçi, şarkıda "Taşlaşmayın, tokalaşmayın ve de istemeyenle hiç hoşlaşmayın. Ya da aynı sayın bakanımın da dediği gibi; bana hiç yaklaşmayın" ifadelerine gönderme de bulundu.

Ceza'nın kendisi gibi rapçi olan kardeşi Ayben de Koca'nın "El öptürmeyelim, el öpmeyelim. Büyük küçük, elimizden geleni yapalım" paylaşımını alıntılayarak hem 'Yak' şarkısının sözlerini yazdı hem Bakan Koca'yı etikeledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN