Cezaevinden izinli çıktı, boşanma aşamasındaki eşini öldürdü

Cezaevinden izinli çıktı, boşanma aşamasındaki eşini öldürdü

Antalya'da, cezaevinden izinli çıktığı belirlenen B.D., boşanma aşamasında olduğu Rabia Doğan'a silahlı saldırı düzenledi. Hastaneye kaldırılan kadın hayatını kaybetti, kaçan zanlı ise saklandığı evde yakalandı.

Giderek artan kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Antalya'nın Alanya ilçesinde, B.D., boşanma aşamasında olduğu Rabia Doğan'a silahlı saldırı düzenledi. 

Kurşunların hedefi olan Rabia Doğan yaralanırken, B.D. olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından Rabia Doğan  Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine H.B.'DE ilçedeki özel bir hastaneye götürdü.

VUCUDUNA 5 MERMİ İSABET ETMİŞ

Vücudun çeşitli bölgesine 5 mermi isabet eden Rabia Doğan, tüm müdahalelere rağmen bu sabaha karşı hastanede hayatını kaybetti. Olay sonrası çalışma başlatan polis ekipleri, kaçan B.D.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay yerinde yapılan incelemeler de ise 6 adet boş kovan bulundu. 

CENAZESİ OTOPSİYE GÖNDERİLDİ

Rabia Doğan'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.  

SAKLANDIĞI EVDE YAKALANDI

Öte yandan, olay sonrası kaçan B.D.'nin polisin çalışmasıyla bugün öğle saatlerinde Hacet Mahallesi Alaiye Caddesi'nde, saldırıda kullandığı tabancayla birlikte saklandığı evde yakalandığı belirtildi. B.D.'nin polis merkezindeki işlemlerinin devam ettiği bildirildi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN