CHP'nin 37. Olağan Kurultayı'nda Kemal Kılıçdaroğlu tek aday olacak

CHP'nin 37. Olağan Kurultayı'nda Kemal Kılıçdaroğlu tek aday olacak

Son dakika haberi... CHP'nin 37. Olağan Kurultayı'nda genel başkanlık adaylığı için verilen süre doldu. Diğer üç adayın yeterli imzayı toplayamamasının ardından Kemal Kılıçdaroğlu seçime tek aday olarak girecek.

CHP'nin 37. Olağan Kurultayı bugün 10.00'da başladı. Genel Başkan adaylığı için saat 15.00'e kadar verilen sürenin saat 17.00'ye kadar uzatılması talebi Başkanlık Divanı tarafından reddedildi. Aytuğ Atıcı, İlhan Cihaner ve Tolga Yarman yeterli imza sayısını bulamayınca Kemal Kılıçdaroğlu, genel başkanlık için tek aday olarak gösterildi.

Genel Başkan adaylığı için verilen süre doldu ve Kılıçdaroğlu dışında aday adayların hiçbiri gerekli olan 68 delegeden imza alamadı. Kılıçdaroğlu için adaylık imzalarını 80 CHP İl Başkanı verecek.

Bu gelişmenin ardından Divan Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun tek aday olduğunu açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN