Çinli sosyal medya fenomeni buzul şelaleden düşerek öldü

Çinli sosyal medya fenomeni buzul şelaleden düşerek öldü

Çin'in sosyal medya fenomenleri arasında yer alan Glacier Bro lakaplı Wang Xiangjun, buzul şelaleye tırmanırken düşerek yaşamını yitirdi.

Çinli sosyal medya fenomeni Wang Xiangjun, Tibet'in kuzeyindeki Lhari ilçesinde bir buzul şelalesine tırmanırken düştü. Bedeni bulunamayan Glacier Bro'nun öldüğü açıklandı.

Tibet’te 20 Aralık'ta bir buzul şelalesini araştırırken ortadan kaybolan, Glacier Bro lakaplı Çinli sosyal medya fenomeni ve çevreci Wang Xiangjun'un, sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ünlü fenomenin öldüğü duyuruldu. 

inlifenomenoldu.jpg

BEDENİ ARANIYOR

Wang Xiangjun'un Tibet'in kuzeyindeki Lhari ilçesinde bir buzul şelalesine tırmandığını ve bu sırada kaza geçirdiği açıklandı. Yetkililerin, Wang Xiangjun'un cansız bedenini aradığı belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN