Davutoğlu AK Parti'nin son anketini açıkladı: Yüzde 43-44

Davutoğlu AK Parti'nin son anketini açıkladı: Yüzde 43-44

Başbakan Ahmet Davutoğlu A Haber canlı yayınında AK Parti'nin yaptırdığı son anketi açıkladı. Davutoğlu'nun verdiği bilgiye göre AK Parti'nin oy oranında yükseliş devam ediyor. Son durum yüzde 43-44...

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AT Haber kanalında katıldığı canlı yayında "Ankara saldırısından sonra oylarımızda yüzde 43-44 bandına doğru bir yükselme trendi devam ediyor" dedi.

Saldırı sonrası anket: Oylar yükseliyor

Başbakan Ahmet Davutoğlu, A Haber'de gündeme değerlendirdi. Tek başına iktidar hedeflediklerini belirten Davutoğlu, AK Parti'nin oylarının an itibariyle yüzde 44 bandına doğru yükseldiğini söyledi. Davutoğlu, "Anketler geliyor. Beyanname sonrası anket yaptık, Ankara'daki terör saldırısı sonrası kamuoyunun nabzını tutuyoruz. Oylarımızda bir yükseliş trendi var. Saldırıdan sonra da yüzde 43-44 bandına doğru da bir yükselme trendi devam ediyor bizim oylarımızda."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN