DEAŞ Irak ordusunun helikopterini düşürdü |Son dakika haberleri

DEAŞ Irak ordusunun helikopterini düşürdü |Son dakika haberleri

Irak'ın Musul kentinde bir askeri helikopterin terör örgütü DEAŞ'ın saldırısı sonucu düştüğü, iki pilotun hayatını kaybettiği belirtildi.

Irak'ın Musul kentinde bir askeri helikopterin terör örgütü DEAŞ'ın saldırısı sonucu düştüğü, iki pilotun hayatını kaybettiği belirtildi.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Irak ordusuna ait helikopter DEAŞ militanlarının açtığı ateş sonucu kentin kuzeydoğusundaki Mühendisler Mahallesi'nde düştü.

İKİ PİLOT ÖLDÜ

DEAŞ tarafından düşürülen helikopterdeki iki pilotun hayatını kaybettiği aktarıldı.

Musul Ortak Operasyonlar Komutanlığı olay hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı.

MUSUL/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN