Dev bütçeye rağmen en kötü seçildiler

Dev bütçeye rağmen en kötü seçildiler

ABD’li CBS News kanalı 2019’un en kötü yapımlarını listeledi. 52 filmin yer aldığı listede dev bütçeleriyle vizyona iddialı giriş yapan Godzilla II, X-Men ve Hellboy da yer aldı. Listenin başında ise Hollywood yıldızlarını kadrolarında bulundurmalarına rağmen korku ve aksiyon filmleri bulunuyor.

ABD’li haber kanalı CBS News 2019’de gösterime giren en kötü Hollywood yapımlarını derledi. 52 yapımın yer aldığı listede korku ve aksiyon filimleri en kötülerin başında yer aldı. Listede ilk sırayı Sharon Tate (Perili) adlı korku yapımı kendine yer buldu. Yapımın yıldız oyunculara rağmen en kötü film olması ise dikkat çekti. Listenin ikinci sırasında ise Hannibal dizisinden bildiğimiz Mads Mikkelsen’ın oynadığı ‘Polar’ adlı film bulunuyor. Listenin üçüncü sırasında ise Matrix ve birçok yapımda adını duyurmayı başaran Keanu Reeves’ın ‘Replikalar’ filmi yer aldı. 52 filmin olduğu listenin ilk 28 yapımı ise şöyle:  

19-08/28/2.jpg

  1. Buffalo Boys (İki kardeş).
  2. Ölümcül Labirent: Bu film korku severlerin çoğunu korkutmayı başarsa da listede yer almaktan kurtulamadı. New York Post’tan Johnny Oleksinski, filmi ‘öngörülebilir ve saçma’ olarak niteledi. 
  3. The Chaperone: Julian Fellowes’ın yazıp yönettiği filmde Lady Grantham, Elizabeth McGovern ile bir araya geliyor.
  4. Tolkien: William Bibbiani “Eğer Tolkien’nin hayatının bir parodisi çekilseydi bu o film olurdu” eleştirisinde bulundu.
  5. Godzilla II: Canavarlar Kralı: Vera Farmiga, Kyle Chandler ve “Strangers Things” oyuncusu Millie Bobby Brown da dahil olmak üzere yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosu dahi Godzilla’yı kurtaramaz.
  6. Hırsızlar Kralı: Micheal Caine, Charlie Cox gibi etkileyici oyuncu kadrosu dahi bu İngiliz soygun filmini döndüremez.
  7. The Operative: Diane Kruger, Tahran’da ‘sıkıcı’ casus gerilim filmi boyunca gizlendi.
  8. Atılım: ‘This Is Us’ oyuncusu Chrissy Metz, Hıristiyan dramında boğuluyor; dualarını oğlunu kurtarmaya yardım eden bir annedir.
  9. Olacak İş Değil: Kevin Hart, felçli milyarder Bryan Cranston ile ilgilenen eski bir mahkum.

    19-08/28/x.jpg

  10. Mucizeler Parkı: Eleştirmenlere göre animasyon filminde bir kız, mucize dışında her şey olan bu parkta zaman geçiriyor.
  11. Prodigy: Orange Is the New Black filminin yıldızı Taylor Schilling, ‘Prodigy’ de doğaüstü bir şeyden etkilenmiş görünen bir oğlanın annesidir.
  12. Brightburn: Başka bir dünyadan olan çocuk, Elizabeth Banks’ın başrol oynadığı bu korku filminde süper güçlerini kötü sebeplere kullanıyor.
  13. Dostumun yolculuğu: Washington Post eleştirmeni Kristen Page-Kirby, bu göz yaşartıcı durumu ‘duygusal yönden manipülatif’ olarak nitelendiriyor.
  14. Aftermath: Keira Knightley ve Alexander Skarsgård savaş sonrası Almanya’da New York Post yazarı Johnny Oleksinski’nin ‘tarihin ve pırıltılı romantizmin kaba bir karışımı’ olarak adlandırdığı bir ilişki yaşıyor.
  15. X-Men: Dark Phoenix: Peter Travers ‘X-men serisinin en kötü filmi’ diye açıklıyor.
  16. Glass: Parçalanmış ve Ölümsüz’ün devamı olan film hayal kırıklığıydı.
  17. Mapplethorpe: Doctor Who’dan bildiğimiz Matt Smith,fotoğrafçı Robert Mapplethorpe’un biyografisini canlandırıyor.
  18. Siyah Giyen Adamlar (Global Tehdit): Tessa Thompson ve Chris Hemsworth üçüncü filmleri için bir araya geliyorlar.
  19. Cinayet Gizemi (Adam Sandler): Karısını (Jennifer Aniston) Avrupa tatilinden alıkoyan bir NYC polisidir. Birlikte anlamsız, ‘gereksiz ve tamamen güldürüden uzak’ bir şekilde cinayet çözmeye çalışırlar.
  20. Serenity. Akademi Ödülü kazananlar Matthew McConaughey ve Anne Hathaway, bu yıl en kötü filmlerini çekti.
  21. Profesör: Başrolünü Johnny Deep’in oynuyor. The Playlist film eleştirmeni Jessica Kiang, “Bu bir erkek orta yaş krizi filmidir” diyor.
  22. Düzenbazlar Kirli: Çürük ve Adi filminin kadın versyonnu olan bu filmin başrollerini Anne Hathaway ve Rebel Wilson paylaşıyor.
  23. Hellboy (Stranger Things): Oyuncusu David Harbor başrol oyuncu.
  24. Replikalar: Keanu Reeves büyük bir yıl geçirdi ama bu filmde ölü ailesini hayata döndürmeye takıntılı bir bilim adamını canlandırıyor.
  25. Polar: Hannibal’dan bildiğimiz Mads Mikkelsen, suikatçilikten emekli olmaya karar vermesiyle bazı şeyler değişir.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN