Dolar güne nasıl başladı?

Dolar güne nasıl başladı?

Yurt içinde önemli bir verinin olmadığı günde, dolar/TL, 7,38; euro/TL ise 9,08 düzeyinde güne yatay başlangıç yaptı.

Yurt içinde önemli bir verinin olmadığı günde, siyasi gündem ve İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali'nin basın toplantısı takip edilecek. Yurt dışında ise veriler ve ABD Merkez Bankası (Fed) tutanakları takip edilecek.

Türk Lirası, dolar ve euro karşısında yeni güne sakin bir başlangıç yaptı. Dün neredeyse tüm gün 7,40'ın üzerinde seyrettikten sonra akşam saatlerinde 7,38'e çekilen dolar/TL, bu sabah saatlerinde de benzer seviyelerini koruyor.

Euro/TL'de 9,08 seviyeleri söz konusu. 

ADNAN BALİ BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, basın toplantısı düzenleyecek. Dün uluslararası bir ajansta Bali'nin istifa ettiği yönünde bir haber yayınlanmış, İş Bankası'ndan KAP'a bu haberi yalanlayan açıklama gelmişti.

Açıklamada, "Çeşitli basın-yayın organlarında Genel Müdürümüz Sayın Adnan Bali'nin istifa ettiğine dair yer alan haberler asılsızdır. Sayın Adnan Bali görevini sürdürmekte olup konuya ilişkin 06.01.2021 tarihinde düzenlenecek basın toplantısında açıklamalarda bulunacaktır. " denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN