Dolar uçtu, Dombra gitti, 'Neyimiz kaldı' gündem oldu

Dolar uçtu, Dombra gitti, 'Neyimiz kaldı' gündem oldu

'Dombra' şarkısını da yazan eski AK Parti milletvekili Uğur Işılak'ın, Mart'ta piyasaya sürdüğü 'Öz eleştiri' şarkısı doların rekor üstüne rekor kırmasıyla sosyal medyada gündem oldu: Biraz sıkışınca dinden dem vurduk/ Tükettik her şeyi, neyimiz kaldı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seçim şarkısı olarak 'Dombra'yı yazan AK Parti eski İstanbul milletvekili Uğur Işılak'ın, Mart ayında piyasaya sürdüğü 'Öz eleştiri' adlı parçası, doların rekor üstüne rekor kırmasıyla sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Döviz kurundaki artış ve ekonomik kriz üzerinden eleştiri yapan şarkının sözleri birçok sosyal medya kullanıcı tarafından paylaşıldı.

Işılak'ın Mart ayında klip çektiği 'Öz eleştiri' adlı şarkı aynı zamanda AK Parti'ye ve muhafazakar camiaya yönelik eleştiriler de barındırıyor.

Sosyal medyadan 'Öz eleştiri' ile ilgili yapılan paylaşımlar şöyle: 

 

UĞUR IŞILAK KİMDİR?

 

Uğur Işılak, 1971 yılında Almanya'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Almanya'da tamamlayan Işılak, eğitimine edebiyat fakültesinde devam etti.

 

10 yaşında ağabeyinden bağlama çalmayı öğrendi ve 12 yaşından itibaren Avrupa'nın birçok yerinde konserler vermeye başladı.

 

Eserlerinin müzik yönetmenliğini ve tonmaister'liğini üstlenen Işılak, 1999'da 'Dönen Alçak Olsun' albümüyle müzik dünyasına giriş yaptı. Daha sonra da pek çok sevilen albüme imza attı.

 

Işılak, 2008-2010 yılları arasında TRT Haber ile ATV'de çeşitli programlar yaptı.

 

2002'de 'Haydi Anadolu', 2008'de 'Her şey Türkiye İçin', 2014'te 'İnandık Hakka', 'Dombra' ve 2015'te 'Söyle Var Mısın'ı AK Parti'nin seçim müziği olarak hazırladı.

 

7 Haziran 2015'te yapılan genel seçimlerinde AK Parti'den İstanbul 3'üncü bölgeden milletvekili seçildi. 1 Kasım 2015'te tekrarlanan genel seçimlerde ise milletvekili adayı olarak gösterilmedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN