Efsane paylaşım yenilendi: Dolar 8 lira olmuş bilgisayar alınmaz

Efsane paylaşım yenilendi: Dolar 8 lira olmuş bilgisayar alınmaz

"Dolar 1.7 olmuş bilgisayar alınmaz bu zamanda" paylaşımıyla gündem olan sosyal medya kullanıcısı doların 8 lirayı aşmasının ardından 12 yıl sonra yorumunu güncelledi. 'Blackankas' isimli kullanıcı, "Dolar 8 lira olmuş bilgisayar alınmaz bu zamanda" dedi.

Geçtiğimiz hafta Merkez Bankası'nın piyasanın tahmininin tersine politika faizini sabit tutmasının ardından üst üste rekor kıran ve dün itibariyle de 8 lirayı aşan dolar sosyal medyada gündem oldu.

Dolar yükseldiğinde sosyal medyada yıllardır kullanılan bir forum mesajı da yeniden gündem oldu. Donanımhaber forum sitesinde 26 Ekim 2008'de "Blackankas" isimli kullanıcının "Dolar 1,7 lira olmuş bilgisayar alınmaz bu zamanda..." paylaşımı, doların rekor kırdığı dönemlerde Twitter'da zaman zaman paylaşılıyordu.

3-kopya-001.jpg

12 yıl önce, forumdaki "Aileme Nasıl Bilgisayar Aldırabilirim..??" başlığına yapılan bu yorumun sahibi 'Blackankas' isimli kullanıcı, dolarla ilgili yorumuna doların 8 lira olmasının ardından güncelleme yaptı.

Blackankas sosyal medyada efsaneleşen o mesajdan 1 ay önce 1,2 TL’lik dolar kuru üzerinden bilgisayar topladığını belirtti. 

1-kopya-002.jpg

"Dolar'ın 1.7'ye yükselişinin 12. yıl dönümünde sizlere selam olsun" diye mesaj atan kullanıcı;

"-Eylül ayında 1.2 den PC topladığım için öyle bir yorum yazmıştım.
-Dolar'ın yükselmesinden ben sorumlu değilim, lütfen sövmeyin.
-Sosyal Medya kullanmıyorum, hesaplar başkalarına ait.
-Gelen Ekonomi Yorumculuğu iş tekliflerinizi üzülerek reddediyorum.
-Yatırım tavsiyesi istemeyiniz.
Söylemeye gerek yok ama;
Dolar 8 olmuş bilgisayar alınmaz bu zamanda.
Yıllar sonra görüşmek üzere, sağlıcakla kalın..." ifadelerini kullandı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN