10 kaburgası, sivri bir kafası var! Yeni bulunan kalıntı dünyada şok etkisi yarattı: "Dünyada yaşamış bir uzaylı olabilir"

10 kaburgası, sivri bir kafası var! Yeni bulunan kalıntı dünyada şok etkisi yarattı: "Dünyada yaşamış bir uzaylı olabilir"

Bilim insanlarının yeni keşfi bilim dünyasında yeni bir heyecan yarattı. 10 kaburgası, sivri bir kafası var! Tuhaf görünümüyle dikkat çekti. Yeni bulunan kalıntı dünyada şok etkisi yarattı: "Dünyada yaşamış bir uzaylı olabilir"

Kolombiya'da bilim insanları tarafından keşfedilen gizemli bir fetüs, uzaylı varlıklara ya da geçmişte Dünya'da yaşamış minik insan benzeri bir uygarlığa ait olabileceği düşüncesini gündeme getirdi. Fetüsün uzun kafatası ve çekik gözleri, görenleri hayrete düşürdü.

İKİ TARAFINDA 10 TANE KABURGASI VAR

640xauto.webp

Uzaylı araştırmacısı Josep Guijarro, fetüsün her iki tarafında da 10 adet kaburga bulunduğunu tespit ettiğini belirtti. Bu durum, fetüsün belirli bir genetik bozukluğa sahip bir memelinin fetüsü olabileceği ihtimalini güçlendirdi. Guijarro, gizemli yaratığı "insansı" olarak tanımlamayı tercih ettiğini açıkladı.

18534853-728xauto.webp

Fetüsün göbek bağına dikkat çeken Guijarro, bu özelliğin genellikle dünya memelilerinde görüldüğünü belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN