4 yaşında kaçırıldı, 56 yaşında bulundu! 52 yıl sonra ailesine kavuştu

4 yaşında kaçırıldı, 56 yaşında bulundu! 52 yıl sonra ailesine kavuştu

4 yaşındayken kurabiye almak için mahalledeki bakkala giden çocuk kaçırıldı. O günden sonra bulunamayan çocuk, yıllar sonra 56 yaşında bulundu. 52 yıl sonra ailesine kavuştu...

Kolombiya'nın Bogota kentinde 1972 yılında sadece 4 yaşındayken bir sokaktan kaçırılan Aura Guerrero León, 52 yıl sonra ailesine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. O dönemde kaybolduğunda ailesi tarafından yıllarca aranan Aura, sonunda sevgi dolu bir aile tarafından evlat edinilmişti. Ancak Facebook'ta bir arama kampanyasıyla karşılaşmasıyla hayatının dönüm noktası yaşandı.

YILLAR SONRA AİLESİNİ BULDU

Aura, yaşadıklarını anlatırken, "Kurabiye almak için dışarı çıktım ve mahalle bakkalı olan köşeye girdim. Döndüğümde bir otobüs park halindeydi. Yaşlı bir adam geçiyordu, beni korkuttu. Beni kaçıran kadın geldiğinde otobüsün arkasına saklandım. Uzun boylu, esmer, uzun saçlı ve zayıftı. Beni yakaladıktan sonra otobüse bindirdi 170 kilometre uzaklıktaki Villarrica kasabasına götürdü. Kaçırıldıktan bir süre sonra sokağa atıldım. Daha sonra sevgi dolu bir aile tarafından evlat edinildim. Bana Gina ismini verdiler. Bir gün Facebook'ta bir arama kampanyasıyla karşılaştım ve fotoğrafa baktığımda hemen annemi tanıdım. Annem ve babam beni bulamadan vefat etmişler ancak erkek kardeşim beni aramaya devam etmiş." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN