80 yaşındaki kadının akılalmaz hikayesi: Hayatı boyunca beyninde iğneyle yaşamış!

80 yaşındaki kadının akılalmaz hikayesi: Hayatı boyunca beyninde iğneyle yaşamış!

Rusya'da 80 yaşında bir kadının, hayatı boyunca beyninde 3 cm uzunluğunda bir iğne ile yaşadığı, doktorların çektiği tomografiyle ortaya çıktı. Kadının, ebeveynlerinin gerçekleştirdiği başarısız bir çocuk düşürme girişimi nedeniyle bunu yaşadığı tahmin ediliyor.

Rusya'nın doğusunda yaşayan 80 yaşında bir kadının, çektirdiği beyin tomografisiyle hayatının şokunu yaşadı. Kadının, tüm hayatını beyninde 3 cm uzunluğunda bir iğne ile yaşadığı ortaya çıktı.

Doktorlar, kadının, ebeveynleri tarafından gerçekleştirilen başarısız bir çocuk düşürme girişimi nedeniyle bu durumda olduğunu düşünüyor.

Durumunun kötüleşmesinden korkulduğu için de iğnenin çıkarılmamasına karar verildi.

'DOĞDUĞUNDAN BERİ BÖYLE'

TRT Haber'in aktardığına göre; Rusya'nın Sakhalin bölgesindeki yerel sağlık departmanı, "Kıtlık yıllarında bu tür vakalar nadir değildi. Anne ve babası muhtemelen, ikinci dünya savaşı sırasında çocuklarını ölüme göndermeye karar vermişti. Doğduğundan beri 3 cm uzunluğundaki iğneyle yaşıyor" dedi.

Yerel sağlık departmanı, "İğne sol parietal lobuna girdi, ancak amaçlanan etkiyi yaratmadı; kadın hayatta kaldı" diyerek, hastanın yaralanma nedeniyle baş ağrısından hiçbir zaman şikayet etmediğini ve herhangi bir tehlike altında olmadığını da sözlerine ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN