ABD Dışişleri Bakanı Blinken Davos'ta mahsur kaldı

ABD Dışişleri Bakanı Blinken Davos'ta mahsur kaldı

Dünya Ekonomik Forumu'na katılmak üzere İsviçre’nin Davos kasabasına gelen ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken dün kasabada mahsur kaldı. Uçağında oksijen sızıntısı nedeniyle 'kritik bir arıza' yaşandığı belirtilirken, Blinken için İsviçre'ye başka bir uçak gönderildi.

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'in Pazartesi günü yıllık Dünya Ekonomik Forumu için geldiği Davos'tan dün Washington'a geri dönmesi planlanıyordu.

Reuters'ta yer alan habere göre, uçağında oksijen sızıntısı nedeniyle "kritik bir arıza" yaşanmasının ardından Blinken Davos'ta mahsur kaldı.

Bloomberg'in raporunda arıza yapan uçağın bir Boeing uçağı olduğu belirtilirken, Blinken için İsviçre'ye başka bir uçak gönderildi.

Blinken ile birlikte seyahat eden basın mensuplarına ve yardımcılarına, Washington'a geri dönmeleri için başka bir uçak ayarlandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN