ABD'de çelik üretim tesisinde büyük patlama: Çok sayıda kişi enkaz altında kaldı

ABD'de çelik üretim tesisinde büyük patlama: Çok sayıda kişi enkaz altında kaldı

ABD'nin Pensilvanya eyaletindeki bir çelik fabrikasında meydana gelen patlamada onlarca kişi yaralandı. Olayda 5 kişi hastaneye kaldırılırken, enkaz altında kalanları kurtarma çalışmaları sürüyor.

ABD’nin Pensilvanya eyaletine bağlı Allegheny County’deki bir çelik fabrikasında meydana gelen patlama paniğe yol açtı. Yerel saatle 10.50 civarında gerçekleşen olayda onlarca kişi yaralandı, 5 kişi hastaneye kaldırıldı. Enkaz altında kalan işçiler için yoğun kurtarma çalışmaları sürüyor.

Yerel medyada yer alan haberlere göre, Pensilvanya'ya bağlı Allegheny County'den yetkililer, bölgedeki çelik fabrikasında yerel saatle 10.50 civarında patlama olduğunu açıkladı.

fbj1lkv

ENKAZ ALTINDA KALANLAR VAR

Patlama nedeniyle onlarca kişinin yaralandığını ve enkaz altında kaldığını belirten yetkililer, 5 yaralının hastaneye kaldırıldığını ifade etti.

Yetkililer, enkaz altında kalanlar için kurtarma çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Öte yandan, patlamada henüz can kaybı olmadığı açıklandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN