Alım gücü sorulan Macron'un hareketi gündem oldu: Lüks saatini masa altında çıkardı

Fransa'da grev ve eylemler sürerken Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un katıldığı bir televizyon programında taktığı Bell & Ross marka saati gündem oldu. Macron, alım gücünden bahsettiği esnada masa altında saatini çıkardığı görüntüler ses getirdi.

Fransa'da emeklilik yaşının 2 yıl daha uzatılmasının Meclis onayı olmadan yürürlüğe sokulmasına karşı başlayan eylemler sürüyor. Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ise katıldığı bir televizyon programında reformu savundu. Reformun en önemli seçim vaatleri arasında yer aldığını belirten Macron, bu sene sonuna kadar yürürlüğe girmesi istediğini belirtti. Emmanuel Macron, "Yapılan anketlerle ülkenin genel çıkarları arasında, genel çıkarlarını tercih ettim. Ve bunun arkasında popülerliğimin düşmesi de söz konusuysa onu (reformu) onaylarım" dedi.

Macron'un konuşması tepki çekse de Macron'un saati gündem oldu. Ülkede alım gücüne ilişkin sorulan sorunun ardından Macron'un ellerini masanı altına soktuğu görülüyor. Görüntülerde Macron'un ellerini masanın altından çıkarttığında ise Bell & Ross marka lüks saatinin kolunda olmadığı fark ediliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN