Bu kez tersi oldu! Çocuk yılanı ısırdı, yılan zehirlendi... Görenler gözlerine inanamadı

Bu kez tersi oldu! Çocuk yılanı ısırdı, yılan zehirlendi... Görenler gözlerine inanamadı

Dünyada yaşanan ilginç olaylar gündem olmaya devam ediyor. Hindistan'da yaşanan son olay akıllara durgunluk verdi. Yolda yürüyen bir çocuk zehirli yılan tarafından ısırıldı. Yılanın saldırısından kurtulmak isteyen çocuğun hamlesi ise herkesi şoke etti. Küçük çocuk çektiği acıya dayanamayınca yılanı iki yerinden ısırdı. Zehirli yılan çocuğun ısırıklarıyla öldü.

Hindistan'da yaşanan korkunç olay herkesin ağzını açık bıraktı. Yolda yürüyen çocuğa dünyanın en zehirli yılanı saldırdı. Yılanın saldırısından kurtulmak isteyen çocuk can havliyle yılanı iki yerinden ısırdı. Zehirli yılan çocuğun ısırıklarının ardından olduğu yerde can verdi. Tüm dünya bu olayı konuşuyor!

TÜM DÜNYA BU OLAYI KONUŞUYOR

Hindistan'da evinin bahçesinde oyun oynayan çocuk, dünyanın en zehirli yılan türleri arasında olan kobranın saldırısına uğradı. Saldırıda bu sefer galip gelen çocuk oldu. Yılan çocuğun ısırığıyla olduğu yerde can verdi.

İKİ ISIRIĞYLA YILANI ÖLDÜRDÜ

Karşısında kobra yılanını gören Deepak adlı çocuk, kendini kurtarmak için yılanı iki kez farklı yerlerinden ısırdı. Kobra yılanı aldığı yaralar yüzünden olduğu yerde can verdi. Çocuk ise yılan tarafından ısırıldığı halde hayatta kaldı. Çünkü zehir vücuda tam girmeden kendini kurtardı.

dsfds.jpg

"ACIDAN NE YAPTIĞIMI ANLAYAMADIM"

Acıdan dolayı cesaretini topladığını ifade eden Deepak, “Yılan elime dolandı ve beni ısırdı. Çok acı çekiyordum. Elimi sallayıp kurtulmaya çalıştım, olmadı. Ben de iki kez sertçe ısırdım” dedi.

Yılanın tam olarak ne tür olduğu bilinmemekle birlikte, Raipur’da gözlüklü kobra da dahil olmak üzere çok çeşitli yılanlar bulunuyor. Buradaki nüfus yoğunluğu, yaban hayatı ve sakinlerinin rahat bir mesafede yaşamalarını zorlaştırıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN