Çin'in en kalabalık kenti alev topuna döndü

Kovid salgını sarmalı nedeniyle karantina kararının uygulandığı Çin'in Şangay kentinde gece saatlerinde büyük bir patlamanın yaşandığı belirtildi. Kentte bulunan bir petrokimya tesisinde meydana geldiği iddia edilen patlama sırasında görülmemiş büyüklükte bir alev topunun oluştuğu gördü.

Kovid salgını nedeniyle bir kapatılıp bir açılan Çin'in Şangay kentinden gece gelen görüntüler endişe yarattı. Çin'in en kalabalık şehri olan Şangay'daki bir petrokimya tesisinde meydana gediği belirtilen patlamada sırasında görülmemiş büyüklükte gökyüzüne alevler yükseldi.

Bütün kentten duyulduğu belirtilen patlama sırasında yaşanan tahribata ilişkin Çinli yetkililerden henüz bir açıklama yapılmadı. Pekin yönetimi can kayıpları veya yaralanan olup olmadığına ilişkin henüz bilgi vermedi.

Patlamanın bir arıza mı yoksa sabotaj sonucu mu oluştuğuna ilişkinde bilgi bulunmuyor.

Öte yandan sosyal medyada paylaşılan patlama görüntüleri Lübnan'ın başkenti Beyrut Limanı'nda yaşanan patlamayı hatırlattı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir