Filistinlilerin zafer sevinci kısa sürdü

Son dakika haberi... Kudüs Şam Kapısı’ndaki Filistinliler’in zafer sevinci, İsrail’in tekrar müdahale etmesiyle yarıda kaldı. İsrail güçleri, iki Filistinli kadını hunharca gözaltına aldı.

SELMAN CÖMERT | KARAR.COM

İsrail güçleri, Şam Kapısı’ndaki barikatları kaldırdıktan kısa bir süre sonra tekrar saldırıya geçti. Kudüs Haber Ağı’nın bildirdiğine göre, İsrail polisi iki Filistinli kadını hunharca tutukladı. Filistinliler’in zafer sevinci, İsrail polisinin müdahalesi üzerine yarım kaldı. 

 

 

NE YAŞANDI? 

İsrail güçleri, Mescid-i Aksa’nın önündeki demir kapıları ve bariyerleri kaldırmak zorunda kaldı. 

Al Jazeera News, Middle East Eye ve Independent Voice yazarı Ben White, Şam Kapısı’ndaki Filistin zaferini şu sözlerle duyurdu: “İsrailli yetkililer, polisin Şam Kapısı çevresindeki barikatları kaldırmaya karar vermesiyle geri adım attı. Filistinliler kendi sorunlarını kendi çözdü ve şimdi kutlamalar var.” 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN