Gündem olacak iddia: Putin, bağırsak kanserine yakalandı

Gündem olacak iddia: Putin, bağırsak kanserine yakalandı

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali devam ederken İngiliz basınından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Putin, ölümcül bağırsak kanserine yakalandı.

Rusya'nın Ukrayna'ya karşı savaş başlatmasının 11. gününde İngiliz basınından dikkat çeken bir iddia geldi. İddiaya göre Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ölümcül bağırsak kanserine yakalandı.

Rus lider Putin'in ölümcül bağırsak kanserine yakalandığını iddia eden İngiliz Daily Star gazetesinin kaynağı, Pentagon istihbaratı olarak açıklandı.

YÜZÜNDEKİ DONUK İFADE ACI GÖSTERGESİ

ABD'li Pentagon kaynaklarına dayandırılan haberde, Rus liderinin devamlı olarak şişik ve ifadesiz bir yüz ile görüntülendiğine dikkat çekilirken, şişik yüzünün kemoterapi ilaçları veya almış olduğu steroidler nedeniyle oluştuğunu belirtti. Ayrıca Putin'in yüzündeki donuk ve asık surat ifadesinin "sürekli bir acı içinde olduğunun göstergesi" olduğunu iddia etti.

ingiliz-basinindan-dunyayi-sarsacak-iddia-14776604-9791-m.jpg

MİRAS BIRAKMAK İSTİYOR OLABİLİR

Söz konusu kaynaklar, son günlerde şiddeti artan Ukrayna'ya yönelik işgal operasyonunu hastalığına ve aldığı ilaçlara bağladı. Gazete konuyla ilgili "Bu, onu daha agresif yapabilir. Ardında miras bırakmak istediği için Ukrayna'ya saldırıyor olabilir." görüşünü paylaştı.

PENTAGON PUTİN'İN HASTA OLDUĞUNA İNANIYOR

Pentagon'da çalışan eski bir askeri istihbarat yetkilisi, analistlerin 69 yaşındaki Putin'i mercek altına aldığını ve onların Putin'in "ciddi şekilde hasta" olduğuna inandıklarını söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN