Hindistan'da tapınakta izdiham: 7 kişi hayatını kaybetti

Hindistan'da tapınakta izdiham: 7 kişi hayatını kaybetti

Hindistan'ın Bihar eyaletindeki bir tapınakta henüz belirlenemeyen nedenle çıkan izdihamda 7 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere sevk edilirken, tapınak çevresinde devrildiği düşünülen elektrik direğinin ibadet edenler arasında paniğe neden olduğu değerlendiriliyor.

Hindistan'ın Bihar eyaletinde bulunan bir tapınakta ibadet edenlerin arasında izdiham meydana geldi.

Asian News International'ın (ANI) haberine göre, olayın ardından bölgeye acil durum ekipleri sevk edildi.

7 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Eyalet yönetiminden yapılan açıklamada, izdihamda 7 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.

Olayda yaralanan çok sayıda kişinin ise ilk müdahalelerinin ardından tedavi edilmek üzere çevredeki hastanelere götürüldüğü belirtildi.

ELEKTRİK DİREĞİ PANİĞE NEDEN OLMUŞ OLABİLİR

İzdihamın nedenine ilişkin inceleme sürerken, tapınak çevresinde bir elektrik direğinin devrilmesinin ibadet edenler arasında paniğe yol açmış olabileceği değerlendiriliyor.

Yetkililerin olayın meydana geliş şekline ilişkin incelemeleri devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN