İsrail askerleri Batı Şeria'da Filistinli genci öldürdü

İsrail askerleri Batı Şeria'da Filistinli genci öldürdü

İsrail ordusu, Batı Şeria’nın kuzeyindeki Cenin'e düzenlediği saldırıda 18 yaşındaki bir Filistinliyi öldürdü, 5 kişiyi ise yaraladı. Yaralıların hastanede tedavilerinin sürdüğü, durumlarının iyi olduğu belirtildi.

İsrail askerleri, işgal altındaki Batı Şeria’nın kuzeyindeki Cenin kentine baskın düzenledi. Filistin Sağlık Bakanlığı, çıkan çatışmada İsrail askerlerinin Filistinlilere ateş açması sonucu 18 yaşında bir gencin öldüğünü ve 5 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Kurşunların hedefi olan Mahmoud Saadi’nin karnından yaralandığı ancak kaldırıldığı Cenin Devlet Hastanesi’ne tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadığı öğrenildi. Diğer yaralıların İbn Sina Hastanesi’nde tedavilerinin sürdüğü, durumlarının iyi olduğu bildirildi.

İsrail Savunma Kuvvetleri’nden yapılan açıklamada ise, Cenin’deki Al Hadaf bölgesindeki evine baskın düzenlenen Athb al-Bali’nin gözaltına alındığı ifade edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN