İsrail bombardımana devam ediyor: Gazze’de can kaybı 32 bin 552 oldu

İsrail bombardımana devam ediyor: Gazze’de can kaybı 32 bin 552 oldu

İsrail’in son 24 saatte Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda 62 Filistinli daha hayatını kaybetti. Böylece 7 Ekim’den beri ağır bombardıman altındaki Gazze'de toplam can kaybı 32 bin 552’ye yükseldi.

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 7 Ekim 2023'ten beri sürerken, Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail’in ablukası altındaki Gazze Şeridi’ne son 24 saatte düzenlediği 6 saldırıda 62 Filistinlinin hayatını kaybettiği, 91 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Açıklamada, Gazze Şeridi’nde 7 Ekim’den bu yana hayatını kaybedenlerin sayısının 32 bin 552’ye, yaralı sayısının ise 74 bin 980’e yükseldiği belirtildi.

KIZILAY ÇALIŞANLARI SERBEST

Filistin Kızılayı tarafından yapılan açıklamada, İsrail’in Han Yunus’ta bulunan Al-Amal Hastanesi’ndeki baskın sırasında alıkoyduğu 7 çalışanı 47 gün sonra serbest bıraktığı bildirildi. Açıklamada, Filistin Kızılayı çalışanı 8 kişinin daha İsrail hapishanelerinde tutulduğu ve durumlarının bilinmediği kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN