İsrail durmuyor! Gazze'yi yerle bir ettiler

İsrail durmuyor! Gazze'yi yerle bir ettiler

İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi'nin farklı bölgelerindeki sokakları, altyapıları ve direniş güçlerine ait noktaları vurdu. İsrail ordusu, günlerdir Gazze'nin çeşitli bölgelerini art arda düzenlendiği saldırılarla hedef alıyor.

İsrail'in, 10 Mayıs'ta Gazze Şeridi'ne başlattığı peş peşe saldırılar sürüyor. 

İsrail savaş uçakları, bölgenin kuzeyindeki Cebel er-Rays, Beyt Lahya, El-Kerame, Şeyh Zayid bölgeleri ile Gazze kentinin kuzeyindeki ve batısındaki El-Makvisi ve El-Ketibe bölgelerini hedef aldı.

02.jpg

DİRENİŞ NOKTALARINI VURDULAR

Gazze'deki Filistin direniş güçlerine ait noktalar, sokaklar, altyapı sisteminin vurulduğu saldırılar bölgede ciddi hasara yol açtı.

İsrail ordusu ayrıca En-Nasr Mahallesi'ni hedef alan saldırıda çok katlı bir binanın en az bir dairesini vurdu.

Güvenlik ve sağlık kaynakları, saldırılarda can kaybı ya da yaralanma olmadığını bildirdi.

03.jpg

NE OLMUŞTU?

İsrail'in, 16 Mayıs'ta Gazze'nin Er-Rimal Mahallesi'ndeki El-Vahde Caddesi'nde çok sayıda eve düzenlediği saldırılarda çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan 40'dan fazla kişi hayatını kaybetmişti.

İsrail'in 10 Mayıs'tan bu yana abluka altındaki Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda da 61'i çocuk, 36'sı kadın olmak üzere 212 kişi yaşamını yitirdi, bin 400 kişi yaralandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN