İzlenme uğruna ölümün eşiğine geldi! Ünlü fenomen takipçilerini korkuttu!

İzlenme uğruna ölümün eşiğine geldi! Ünlü fenomen takipçilerini korkuttu!

ABD ordusunda eski asker olan YouTuber Adam Knowles, roketatar testinde korkunç bir kaza geçirdi. Roketatarın tutukluluk yapmasıyla, Knowles'in elinde patladı. Beyin kanaması geçiren fenomenin kafatasında kırık ve vücudunda ciddi yanıklar meydana geldiği öğrenildi.

Eski ABD'li asker ve YouTube'de içerik üreten Adam Knowles, video çekimleri sırasında gerçekleştirdiği bir roket atar testinde fena bir kaza geçirdi. RPG-7 roket atarı ateşlerken silahın patlamasıyla fenomenin kafatası kırıldı ve beyin kanaması geçirdi.

fenomen.jpg

YAŞADIĞI KAZA FİKRİNİ DEĞİŞTİRMEDİ

Patlamanın etkisiyle çenesi kırılan, kafatası çatlayan ve vücudunda üçüncü derece yanıklar meydana gelen fenomen isim hastaneye kaldırıldı. Şu anda iyileşme sürecinde olan Knowles, yaşadığı korkunç olayın görüntülerini izlediği halde hiçbir şey hatırlamadığını söyledi.

abd.jpg

Öte yandan fenomen, toplamda 300.000 dolara ulaşan masraflara rağmen içeriklerine devam edeceğini açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN