Kan donduran anlar kamerada! Derede bulduğu dev yılanı boynuna doladı olanlar oldu

Kan donduran anlar kamerada! Derede bulduğu dev yılanı boynuna doladı olanlar oldu

Hindistan'da çekilen son görüntüler tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Çocuklarıyla dere kenarına giden adam, karşılaştığı yılanla hayatının şokunu yaşadı. Yılanı kıskıvrak yakalayan adam, öyle bir şey yaptı ki görenler şaştı kaldı. Çocuklarına eğlence olsun diye yılanı boynuna dolayan adam ölmekten son anda kurtuldu. Adamın yılanla boğuşması saniye saniye kameralara yansıdı. İşte dehşet saçan görüntüler...

Sosyal medyada paylaşılan bir video tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Hindistan'da çocuklarıyla dere kenarına giden bir adam, suyun içinde bulunduğu yılanı kıs kavrak yakaladı. Çocuklarına eğlence olsun diye yılanı boynuna dolayan adam, ölmekten son anda kurtuldu. Boynuna yılan dolayan adamın aslında sarhoş olduğu ve bilinci yerinde olmadığı öğrenildi. Dehşet saçan görüntüler ise sosyal medyada viral oldu.

HERKESİN AĞZI AÇIK KALDI

Hindistan'da son yaşanan olay tüm dünyanın gündemine bomba gibi düştü. Çocuklarıyla dere kenarına giden adam karşılaştığı pitonla öyle bir şey denedi ki herkesin ağzı açık kaldı.

gkiop-001.jpg

EĞLENCE KORKU DOLU ANLARA DÖNÜŞTÜ

Birjalal Ram isimli adam yılanı kaptığı gibi boynuna doladı. Çocuklarına eğlence olsun diye yaptığı gösteri bir anda korku seansına dönüştü. Yılan adamı boğmaya başladı. Şahıs kendisini yakınlarda bulunan bir nehre atarak kurtarırken, 14 yaşındaki oğlu da yardım için babasının yanına koştu.

kjkjkj-1.jpg

SAĞLIK DURUMU İYİ

Sarhoş adam 20 dakika sonunda kurtarılırken, sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Yetkililer ise şahsın çok şanslı olduğunu ve yılanlarla oyun oynamanın ölümcül olduğunu aktardı.

jhhjhj-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN