Kim bu Pakistanlı bağışçı?

Kim bu Pakistanlı bağışçı?

Kahramanmaraş depremleri sonrası 85 milyonla Türkiye yardım için seferber olurken, binlerce kilometre ötedeki ülkeler ile komşularımız harekete geçti. ABD'de adı açıklanmayan bir Pakistanlı iş insanı ise Türkiye’nin Washington Büyükelçiliği'ne yürüyerek gitti, depremzedeler için 30 milyon dolar bağış yapıp yine sessiz bir şekilde elçilikten ayrıldı. Alkış toplayan davranış sonrası dile getirilen “Kim bu gizemli bağışçı?” sorusu ise hala cevapsız.

Kahramanmaraş depremleri sonrası 85 milyonla Türkiye yardım için seferber olurken, binlerce kilometre ötedeki ülkeler ve komşularımız harekete geçti. Onlarca ülke arama-kurtarma ekiplerini hızla Türkiye'ye yönlendirdi. Onlarcası yardım malzemesini intikal ettirdi. Türkiye'nin yurtdışı temsilciliklerine yardım yağdı.

Bu yardımlardan birisi ise isimsiz bir kahramanı ortaya çıkardı. ABD'de adı açıklanmayan bir Pakistanlı iş insanı Türkiye’nin Washington Büyükelçiliği'ne yürüyerek gitti, depremzedeler için 30 milyon dolar bağış yapıp yine sessiz bir şekilde elçilikten ayrıldı. Büyükelçilik kaynakları hayırsever Pakistanlı iş insanının isminin açıklanmasını istemediğini belirtti.

560 milyon 500 bin Türk lirası eden bağışı yapan gizemli iş insanının kimliğine ilişkin henüz bir açıklama olmamasına rağmen alkış toplayan davranış sonrası dile getirilen “Kim bu gizemli bağışçı?” sorusuna ise hala cevap aranıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN