Meksika'da göçmenlere silahlı saldırı: 6 kişi hayatını kaybetti

Meksika'da göçmenlere silahlı saldırı: 6 kişi hayatını kaybetti

Meksika'nın Chiapas eyaletindeki sınır kasabasında düzenlenen silahlı saldırıda 6 kişi hayatını kaybetti. Chiapas eyaleti savcıları, Siltepec bölgesinin sınır bölgesinde göçmenlerin kullandığı bir yoldaki kamyonete silahlı saldırı düzenlendiğini açıkladı. Olayda hayatını kaybedenler arasında göçmenlerin de olabileceği belirtiliyor.

Meksika'nın güneyindeki Chiapas eyalet savcıları, Siltepec bölgesinin sınır bölgesinde göçmenlerin kullandığı bir yoldaki kamyonete silahlı saldırı düzenlendiğini açıkladı. Saldırı sonucu, kamyonette bulunan altı kişi hayatını kaybetti.

HALK PROTESTO YÜRÜYÜŞÜ YAPTI

Bölge, son zamanlarda Jalisco ve Sinaloa kartelleri arasında güç mücadelesine sahne olurken, ölen kişilerin kimlikleri ya da göçmen olup olmadıklarına dair bilgi paylaşılmadı. Saldırının ardından, bölgenin en büyük kenti Motozintla'da halk, kartellerin bölge sakinlerini tehdit ve gasbettikleri iddiasıyla protesto yürüyüşü yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN