NATO tatbikatı için gönderilen teçhizatlar Yunanistan'da

NATO tatbikatı için gönderilen teçhizatlar Yunanistan'da

ABD'nin NATO tatbikatı için Yunanistan’ın Batı Trakya bölgesindeki Dedeağaç’a gönderdiği askeri teçhizatlar kargo gemisinden indirilmeye başladı.

Son 25 yılın en büyük tatbikatlarından biri olan 'Defender Europe-21' için NATO hazırlıklarını tamamlıyor. Bu kapsamda Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD), Yunanistan’ın Batı Trakya bölgesindeki Dedeağaç’a gönderdiği askeri teçhizatlar 'Lıberty Promıse' kargo gemisinden indirilmeye başlandı.

ABD’ye ait 'Liberty Promise' kargo gemisiyle tatbikatta kullanılacak askeri teçhizatlar Dedeağaç Limanı’ndan indiriliyor.

ic.jpg

Yunanistan medyasından Ekinos'un haberine göre, yaklaşık 800 parça askeri araç ve teçhizatın yük gemisinden indirilmesi için çalışmalar dün itibariyle başladı.

Kargo gemisinden indirilmeye başlanan askeri araçlar arasında,110 'Black Hawk', 10 'Chinook' tipi askeri nakliye, 25 adet de 'Apache' tipi saldırı helikopteri yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN