Öldürülen ABD’li asker sayısı 4’e çıktı

Öldürülen ABD’li asker sayısı 4’e çıktı

CENTCOM, İran’a yönelik operasyonun başlangıcından bu yana hayatını kaybeden ABD askerlerinin sayısının 4’e yükseldiğini açıkladı.

United States Central Command (CENTCOM), İran’a yönelik operasyonlarda ağır yaralanan bir askerin daha hayatını kaybettiğini duyurdu.

CENTCOM tarafından dün yapılan açıklamada 3 askerin hayatını kaybettiği, 5 askerin ise ağır yaralandığı bildirildi.

Yapılan son açıklamada ise İran'ın ilk saldırıları sırasında ağır yaralanan dördüncü askerin, müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdiği belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN