Prenses Kate'e destek yağıyor: Seninle gurur duyuyoruz

Prenses Kate'e destek yağıyor: Seninle gurur duyuyoruz

Hakkındaki spekülasyonlarla aylardır gündemden düşmeyen Galler Prensesi Kate Middleton, kanser tedavisi gördüğünü açıkladı. Prenses için kraliyet ailesinden ve dünya liderlerinden destek mesajları geldi. Kral Charles, gelininin hastalığını açıklamasının ardından onunla gurur duyduğunu söyledi.

Geçtiğimiz aylarda karın bölgesinden ameliyat olup uzun süredir ortalarda görünmeyince hakkındaki spekülasyonların sonu gelmeyen Galler Prensesi Kate Middleton, kanser tedavisi gördüğünü açıkladı.

Kensington Sarayı, dün akşam Windsor'da çekilen bir video mesaj paylaştı. Videoda kanser olduğunu açıklayan Kate Middleton, haberi aldıktan sonra inanılmaz derecede zorlu birkaç ay geçirdiğini belirtti. Bunun ardından Prenses Kate'e birçok isimden destek mesajı geldi.

NTV'de yer alan habere göre; Prenses'in erkek kardeşi James Middleton, sosyal medya hesabından "Yıllar boyunca birlikte birçok dağa tırmandık. Ailece bu tırmanışı da seninle birlikte yapacağız” dedi.

Edinburgh Düşesi Sophie ise "Galler Prensesi ve ailesine sevgi ve destek gönderiyoruz" dedi.

1-009.jpgPrens Harry, Meghan Markle

HARRY VE MEGHAN'DAN DESTEK MESAJI

Kraliyet hayatına veda ederek ABD’de yeni bir sayfa açan Prens Harry ve Meghan Markle çifti de Prenses Kate'in açıklamasının ardından iyi dileklerde bulundu.

Sussex Dükü ve Düşesi "Kate ve ailesine sağlık ve şifa diliyoruz ve bunu özel olarak ve huzur içinde yapabilmelerini umuyoruz" ifadelerine yer verdi.

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, "Prenses bugün yaptığı açıklamayla muazzam bir cesaret gösterdi. Son haftalarda dünya çapındaki medyanın belirli kesimleri ve sosyal medyada kendisine haksız muamelede bulunuldu. Sağlık söz konusu olduğunda, herkes gibi ona da tedavisine odaklanabilmesi ve sevgi dolu ailesiyle birlikte olabilmesi için mahremiyet tanınmalı" ifadelerini kullandı.

1-008.jpgKral III. Charles

'KRAL KATE'İN CESARETİYLE GURUR DUYUYOR'

Kraliçe Elizabeth'in ölümünün ardından tahta geçen Kral Charles da kanserle mücadele ediyor.

Saray "Majesteleri, konuşma cesaretinden dolayı Catherine ile gurur duyuyor. Hastanede birlikte geçirdikleri zamanın ardından Majesteleri, son haftalarda sevgili geliniyle yakından ilgilendi" ifadelerine yer verildi.

Kral Charles ile Kraliçe Camilla'nın, Prenses'in sağlık durumu hakkında bilgisi olduğu belirtildi.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, "Majesteleri, geçirmekte olduğunuz bu zor dönemde Brigitte ile tamamen iyileşmenizi diliyoruz. Gücünüz ve dayanıklılığınız hepimize ilham veriyor" dedi.

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, "Tüm Kanadalılar adına tedavi sürecinde iyi dileklerimi sunuyorum. Hepimiz ona acil şifalar diliyoruz" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN