İsmail Kartal Dzeko'yu yedek bıraktı Fenerbahçe'de yer yerinden oynadı: Bu adam Galatasaray maçında kılını kıpırdatmaz

İsmail Kartal Dzeko'yu yedek bıraktı Fenerbahçe'de yer yerinden oynadı: Bu adam Galatasaray maçında kılını kıpırdatmaz

(SPOR HABERLERİ / FENERBAHÇE HABERLERİ) Süper Lig'in 34. haftasında Beşiktaş'ı 2-1 yenen Fenerbahçe'de tecrübeli teknik direktör İsmail Kartal; Batshuayi tercihi, İsmail Yüksek'in sakatlığı, Dzeko'nun yedek kalması ve şampiyonluk yarışı hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu.

2-1 galip geldiği Beşiktaş maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ve Dzeko, Galatasaray, Batshuayi hakkında çok önemli açıklamalarda bulunan İsmail Kartal şampiyonluk yarışı için 'ümidimizi kaybetmedik' dedi. İşte Kartal'ın derbi kritiği...

BEŞİKTAŞ 10 KİŞİ KALINCA GÖMÜLDÜ

"Oyunun başında çok tempolu üretken bir oyun oynadık. 2-3 net pozisyon yakaladık ilk 15 dakikada. Sonra golü bulduk. Rakip 10 kişi kalınca daha fazla geriye gömüldükleri için üretkenliğimiz azaldı. Devre arasında hemen ikinci ve üçüncü golü bulmamız gerektiğini konuştuk. Daha önceki yıllarda Beşiktaş eksik kalsa da buradan puan ya da puanlar alarak çıktı. Rakip 10 kişi kaldı diye maçı kazanmadık. İkinci golü bulduk, farkı daha da artırabilirdik. Son bölümde Cenk'in attığı golle 2-1 kazanmayı bildik. 3 puanı aldık yolumuza devam ediyoruz. Maç başından sonuna kadar müthiş destek veren taraftarlara teşekkür ediyorum."

gml8qnixmaavpqa-001.jpg

EKİBİMLE BERABER BATSHUAYİ'DE KARAR KILDIK

Son maça kadar mücadele edeceklerini aktaran Kartal, "Bu maçta Batshuayi'nin oynamasını düşündük. Antrenmanlardaki analizlerimiz sonucunda ekibimle Batshuayi'de karar kıldık. Elinden geleni yaptı, güzel de bir gol attı. Şampiyonluk yarışında yüzdesel olarak bir şey söyleyemem ama biz önümüzdeki 4 maçı kazanıp, son ana kadar şampiyonluk yarışının içinde olmak istiyoruz. Ümidimizi, inancımız kaybetmedik. Son maça kadar iddiamızı sürdürmeyi düşünüyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

BEN TAKIMIMA İNANIYORUM

Maçta sakatlanan İsmail Yüksek'in durumunun yarın netleşeceğini ifade eden Kartal, "Maçın başından sonuna kadar oyunu domine eden bir takım vardı. Oyunun başlangıcında belirli bölümlerinde golü arayan, rakip sahada oynayan bir Fenerbahçe vardı. Rakibin (Galatasaray) sahasında oynayacağımız maç o günkü şartlar, konsantrasyon çok önemli olacak. Ben takımıma sonuna kadar güveniyorum ve kazanacağımızı biliyorum." şeklinde görüş belirtti.

depophotos-18216959.jpeg

İsmail Kartal, hakemlerin ligin uzun bölümünde kendilerine çok rahat sarı kartlar çıkardığını ancak son dönemde daha dikkatli kararlar verdiklerini sözlerine ekledi.

DZEKO ARTIK SENİN İÇİN OYNAMAZ İSMAİL KARTAL

Fenerbahçe-Beşiktaş maçından sonra Dzeko'nun yedek kalması hakkında çok önemli ifadeler kullanan Ümit Özat, BTV kanalında İsmail Kartal'a çağrıda bulunarak 'Sen 4 hafta kala Dzeko'yu neden kenarda oturttun? Yarın Rams Park'ta Galatasaray ile derbiye çıkacaksın, peki Dzeko artık senin için oynar mı, asla oynamaz?' ifadelerini kullandı. Eski futbolcu Batuhan Karadeniz ise Dzeko olayı için 'Ali Koç'un haberi yok muydu Dzeko'nun yedek kalacağından? İsmail Kartal, Ali Koç'tan habersiz bu kararı verebilir mi?' göndermesinde bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN