Ramsay'in yılbaşı menüsü için istediği ücret dudak uçuklattı

Ramsay'in yılbaşı menüsü için istediği ücret dudak uçuklattı

Dünyanın en pahalı üçüncü restoranı unvanına sahip şef Gordon Ramsay Chelsea'deki restoranı için yılbaşı menüsünü açıkladı. Ünlü şef yılbaşı menüsünün fiyatını 400 sterlin olarak belirledi.

Dünyanın en ünlü şeflerinden biri olan ve farklı ülkelerde restoranları bulunan Gordon Ramsey, Londra’daki restoranı için hazırladığı yılbaşı menüsü ile gündemde.

Cumhuriyet'in İngiliz Daily Mail gazetesinden aktardığı habere göre, Ramsay Chelsea’deki restoranı için yılbaşı menüsünü açıkladı. Buna göre, yılbaşı gecesinde Ramsay’in yemeklerini tatmak isteyenlerin 400 sterlini (yaklaşık 8 bin 800 TL) gözden çıkaracağı belirtildi. Menüye içki de dahil olduğunda ücretin 675 sterlin (14 bin 900 TL) olacağı açıklandı.

YILBAŞI MENÜSÜNÜN İÇERİĞİ

Menü fiyatları nedeniyle İngiliz basınında ve sosyal medyada gündem oldu. Royal Hospital Road’daki Restaurant Gordon Ramsay dünyanın en pahalı üçüncü lokantası olarak da tanınıyor.

Ramsay’in yılbaşı menüsünde, patates, ıstakoz ve frenk soğanı ile servis edilen Orkney tarak, ördek çayı, rosto dana şekerleme gibi yemekler yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN