Almanya'da bir araç kalabalığın arasına daldı!

Almanya'da bir araç kalabalığın arasına daldı!

Almanya’nın Köln kentinde bulunan havaalanının katlı otoparkında, psikolojik sorunları olduğu bildirilen bir kişi aracını yayaların üzerine sürdü. Polis, olayın ardından yaralılara müdahale edildiğini açıklarken, sürücünün tutuklandığını duyurdu.

Köln/Bonn Havalimanı’ndaki çok katlı otoparkta bir sürücü birkaç yayayı yaraladı. Alman polisi, 57 yaşındaki sürücünün tutuklandığını ve hastanede olduğunu bildirirken, adı açıklanmayan adamın akıl hastası olduğunun üzerinde durduklarını açıkladı.

İKİ POLİS YARALANDI

Polis sözcüsü, “Sürücü görünüşe göre birkaç arabayı ve yayayı hedef almış, ancak yayalar ondan kaçmayı başarmışlar. Şu anda birkaç yaralıdan bahsediyoruz. Adamın tutuklanmaya direnmesi nedeniyle iki polis memuru da hafif yaralandı” ifadelerinde bulundu.

Kimsenin hayatının tehlikede olmadığını belirten yetkililer, yaralanmaların çoğunlukla hafif olduğunu da ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN