Yuvasından ok gibi fırladı! Genç kadının kolunu kapan yılan dehşet saçtı: O yeri mosmor kesildi

Dünya genelinde yaşanan yılan vakaları hızla artmakta. Yurt dışında evcil hayvan olarak bakılan yılanlar bazen doğası gereği saldırgan olabiliyorlar. Birleşik Krallık'ta yaşanan son olay ise yürekleri ağızlara getirdi. Yuvasından ok gibi fırlayan yılan genç kadının kolunu kaptı. Kadının kolu mosmor olurken çevredekiler yardıma koştu.

Birleşik Krallık'ta yaşanan son olaylar herkesin ağzını açık bıraktı. Sosyal medyada viral olan görüntüler herkesi şaşkına çevirdi. Evde yılan bakan genç kadının yuvanın ağzını açar açmaz yılanın saldırısıyla karşı karşıya kaldı. Kadının kolunu kapan yılan yürekleri ağızlara getirdi. Çevredekiler hemen yardıma koştu.

YUVADAN OK GİBİ FIRLADI

Evde yılan bakımı son zamanlarda oldukça popüler. Ancak bazen bu güzel hobi korkunç şeylere dönüşebiliyor. Birleşik Krallık'ta yaşanan son olay buna en iyi örnek. Yuva baktığı yılanın ok gibi fırlamasıyla genç kadının kolunu kaptı. Bu sırada çevredekilerin devreye girmesiyle yılan yuvasına güçlükte geri yerleştirilebildi.

ZIPLADIĞI GİBİ KOLUNU KAPTI

Genç bir kadın, yılanını yuvasından çıkarmak için kafesin kapağını açtı. Bu sırada sahibine karşı teyakkuza geçen yılan, bir süre sonra genç kadının kolunu kaptı.

MOSMOR KESİLDİ!

Yılanın bir türlü kadını bırakmaması üzerine evdekiler de yardıma koştu ancak yine de genç kadının kolu mosmor oldu. Yılanın daha sonra sakinleştirilerek kafesine geri konulduğu belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN