Zelenski'den Rusya'nın roketli saldırısına: Terör devleti hesap verecek

Zelenski'den Rusya'nın roketli saldırısına: Terör devleti hesap verecek

Rusya’nın Ukrayna’nın Uman kentine düzenlediği roket saldırısı sonucu 6’sı çocuk toplam 23 kişinin hayatını kaybetti. Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, korkunç saldırının ardından açıklama yaparak, “Terör devletinin yaptıklarının hesabını bir an önce vermesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Sadece emir verenler değil, hepiniz terörist ve katilsiniz ve hepiniz cezalandırılmalısınız” dedi.

Rusya, Ukrayna’yı işgaline devam ediyor. Son olarak Uman kentine düzenlenen roket saldırısında 23 kişi hayatını kaybetti. Arama kurtarma çalışmalarının bir günden fazla sürdüğü saldırıda ölenlerden 6’sının da çocuk olduğu belirtilmişti.

ZELENSKİ: TERÖR DEVLETİ CEZALANDIRILMALI

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, saldırıyı düzenleyenlerin hesap vereceğini ifade ederek, “Terör devletinin yaptıklarının hesabını bir an önce vermesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu tür füze saldırılarını hazırlayan herkes, cinayete ortak olacağını bilmelidir. Füzeleri yönlendiren ve fırlatan, uçakları ve gemileri terör için kullanan herkes. Sadece emir verenler değil, hepiniz terörist ve katilsiniz ve hepiniz cezalandırılmalısınız. Uman'daki bu saldırıda 6 çocuk hayatını kaybetti, toplam 23 kişi öldü. Anıları aydınlık olsun. Tüm yakınlarına ve dostlarına başsağlığı diliyorum” şeklinde açıklama yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN