Edip Fırat'a (Baybaşin) silahlı saldırının nedeni ödenmeyen 1.750 TL'lik su faturası çıktı

Edip Fırat'a (Baybaşin) silahlı saldırının nedeni ödenmeyen 1.750 TL'lik su faturası çıktı

İçerenköy'de, müteahhitlik yapan işadamı Edip Fırat'ın tartıştığı kişi ya da kişiler tarafından silahla vurulmasının, eski kiracının ödemediği 1.750 TL'lik su faturasından kaynaklandığı anlaşıldı.

Ataşehir'e bağlı İçerenköy Mahallesi Ertaç Sokak'ta aralarında daha önceden anlaşmazlık bulunan kişi ya da kişilerle tartışan iş adamı Edip Fırat, silahla vurularak yaralandı.  Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, Fırat'ı silahla yaralayan kişi ya da kişiler olay yerinden kaçtı.

1.750 TL'lik su faturasından kaynaklandı

Ataşehir İçerenköy'de, müteahhitlik yapan işadamı Edip (Baybaşin)Fırat'ın tartıştığı kişi ya da kişiler tarafından silahla vurulmasının, eski kiracının ödemediği 1.750 TL'lik su faturasından kaynaklandığı anlaşıldı.

Su faturası yüzünden eski kiracısını dövdürdü

Alınan bilgiye göre, Edip Fırat'ın, işyerini boşalttıktan sonra gelen su faturası yüzünden eski kiracısıyla tartıştığı ve kiracısını dövdürdüğü öğrenildi.

Dayak olayını gururuna yediremeyen olayın faili eski kiracının ise silahlı saldırı olayını gerçekleştirdiği tespit edildi.
Polis, kimliğini tespit ettiği eski kiracı ile kendisine olay sırasında yardım eden kişileri yakalamak için operasyonlarını sürdürüyor.

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN