Edremit'te FETÖ kampı yıkıldı: 40 yıllık inleri yerle bir edildi

Edremit'te FETÖ kampı yıkıldı: 40 yıllık inleri yerle bir edildi

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 1970’li yıllarda gizli yapılanmaya başladığı yer olarak nitelendirilen kamp alanı İmar Kanununa aykırılığı nedeniyle yerle bir edildi

1970’li yıllarda terörist başı Fetullah Gülen’in bizzat FETÖ yapılanmasını oluşturduğu yerler arasında önemli bir mekan olarak gösterilen Edremit’in Avcılar Mahallesi Manastır Çayı kenarında 422 Ada 80 Parsel numarasında kayıtlı kamp, Edremit Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından imar kanununa aykırılığı nedeniyle alınan yıkım kararı sonrasında yerle bir edildi.

EDREMİT BELEDİYESİ DUYURDU

Edremit Belediyesi yıkımı sosyal medya üzerinden "Avcılar Mahallesi Manastır Çayı kenarında 422 ada 80 parsel numarasında kayıtlı ve Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile ilgili tespit çalışmasının yapıldığı yapı, ilgili imar kanuna aykırılığı nedeniyle Edremit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkılmıştır" ifadesi ile duyurdu.

BALIKESİR/İHA



İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN