34 şehirde büyük fırsat! Gram altın fiyatına arsa sahibi olabilirsiniz! Tapu sahibi olmayan kalmayacak

34 şehirde büyük fırsat! Gram altın fiyatına arsa sahibi olabilirsiniz! Tapu sahibi olmayan kalmayacak

Tapu sahibi olmak isteyen binlerce vatandaşa kaçırılmayacak fırsat ayağına geldi. Mülkiyeti Devleti ait fakat kullanılmayan hazine arazileri ekonomiye kazandırılmak amacıyla satışa sunuluyor. Konut fiyatlarını düşürmek amacıyla uygun fiyatlı arsa satın almak isteyenler için büyük fırsat. 34 şehirde satışlar başladı. İşte tüm detaylar…

Milli Emlak uygun fiyatta arsa satışları için kolları sıvadı. Tapu sahibi olmak isteyen binlerce vatandaş 3000 TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilecek. Kenarda bekleyen hazine arazilerinin değerlendirilmesi ve ekonomiye katkı sağlaması amacıyla yeni adımlar atılmaya devam ediyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü 34 ilde bulunan hazine arazilerinin uygun fiyattan satışa çıkarıldığını duyurdu. İşte tüm detaylar…

34 ŞEHİRDE BÜYÜK FIRSAT

Uygun fiyata arsa sahibi olmak için fırsat ayağınıza geldi. Devlete ait olan hazine arazileri, bağ, bahçe, tarla ve arsa gibi çeşitli seçeneklerle satışa çıkarılıyor. 1000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılan araziler şehir merkezine yakınlığı ya da Metrekare başına değişiklik gösteriyor.

arsa-satisi-1.jpg

Gümüşhane'nin Torul sınırları içerisinde bulunan 105 metrekarelik arsa için 3350 TL Fiyat belirlendi. Satışa çıkarılan hazine arazilerinin detaylarını Milli Emlak resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilirsiniz.

İlanlarda yer alan arsaların metrekare fiyatları, özellikleri ve ihale detayları yayınlanırken en yüksek teklif veren kişinin arsaya sahip olacağı belirtildi. Bunun yanı sıra her Arsa için eksper çalışması yapılırken belirlenen değer üzerinden satış gerçekleştiriliyor.

arsa-satisi.jpg

HAZİNE ARAZİSİ NASIL ALINIR?

Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan arsaların fiyatı 1000 TL'den başlayarak metrekare ve değerine göre değişiklik gösteriyor. Metrekare büyüklüğü ve konumu göz önüne alınarak belirlenen fiyatlar ile birlikte şehir merkezine yakın olan arsaların da daha yüksek fiyattan satıldığı görülüyor.

arsa-3.jpg

SATIŞLAR NASIL YAPILACAK?

Milli Emlak üzerinden satışa çıkarılan devlet arazileri satış işlemleri de merak ediliyor. Satışa sunulan hazine arazileri ile ilgili tüm detayları www.milliemlak.gov.tr adresi üzerinden öğrenebilirsiniz. Arazilerin metrekare fiyatları, özellikleri gibi pek çok farklı detay Milli Emlak resmi internet sitesi üzerinden yayınlanmaktadır.

Arsalar ihaleye yönetimi ile satılmakla birlikte ihalede en yüksek teklifi veren kişinin arsa alma hakkı olacağı belirtiliyor. İhale bilgileri ise milli emlak müdürlüklerinin iletişim bilgileri ve ihale detayları ilanlarında yer alıyor. Her bir arsa için eksperiz çalışmaları yapılmakta ve eksper incelemesi tamamlanan arsalar belirlenen değerleri üzerinden satışa sunulmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN