Akaryakıtta dev indirim müjdesi için gün verildi! Günler sonra güzel haber... İşte 28 Ekim güncel akaryakıt fiyatları

Akaryakıtta dev indirim müjdesi için gün verildi! Günler sonra güzel haber... İşte 28 Ekim güncel akaryakıt fiyatları

Akaryakıt fiyatları Brent petrol fiyatlarındaki oynama ile değişmeye devam ediyor. 17 Ekim'de gelen 2 lira 23 kuruşluk zammın ardından benzin ve motorin fiyatları 40 TL'yi aşarken gözler indirim haberlerine çevrilmiş durumda. Sürücüler 'Benzin ve motorine zam ya da indirim haberi var mı?' sorularını araştırırken beklenen haber geldi. Akaryakıta dev indirim geliyor! Tarih verildi depoları doldurmak için hafta başını bekleyin. İşte 28 Ekim 2023 güncel akaryakıt fiyatları...

Brent petrol varil fiyatlarındaki oynama ve dolar kurundaki yükseliş ile birlikte akaryakıt fiyatları değişiklik göstermeye devam ediyor. En son 17 Ekim'de motorinin litresine 2 lira 23 kuruşluk zam yapılmıştı. Gelen zam sonrası motorinin litresi 40 lirayı aşarken gözler akaryakıt istasyonlarına çevrildi. Araç sahipleri 'Benzin ve motorinde indirim haberi var mı? Bugün akaryakıt fiyatları ne kadar oldu?' sorularını araştırırken beklenen haber geldi. Akaryakıtta dev indirim müjdesi için gün verildi! O tarihten önce depoları fullemeyin! Dev indirim geliyor, sürücüler bu haberle bayram edecek. İşte 28 Ekim 2023 güncel benzin ve motorin fiyatları...

ARAÇ SAHİPLERİ DİKKAT! AKARYAKIT FİYATLARINA DEV İNDİRİM GELİYOR

Akaryakıt fiyatlarındaki artış devam ederken sektör kaynaklarından son dakika haberi geldi. Yeni Akit'te yer alan habere göre; motorinin litresine gelecek hafta indirim gelmesi bekleniyor. Aktarılan bilgilere göre, motorine pazartesiyi salıya bağlayan gece 1,57 TL’lik indirim bekleniyor. Pazartesi gecesi yapılacak indirimle birlikte motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul'da 38 TL'ye, Ankara'da 38,6 TL'ye, İzmir'de 38.77 TL'ye gerileyecek.

hgghg.jpg

28 EKİM 2023 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İstanbul Anadolu Yakası'nda benzin fiyatı: 35.03 TL
  • İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı: 39.56 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 18.15 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda benzin fiyatı: 35.15 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda motorin litre fiyatı: 39.62 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 18.18 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Ankara'da benzin litre fiyatı: 35.80 TL
  • Ankara'da motorin litre fiyatı: 40.20 TL
  • Ankara'da LPG litre fiyatı: 18.22 TL

hgghgh-2023-10-28t163515-041.jpg

İZMİR BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İzmir'de benzin litre fiyatı: 35.90 TL
  • İzmir'de motorin litre fiyatı: 40.37 TL
  • İzmir'de LPG litre fiyatı: 18.27 TL

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları hesaplanırken gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle KDV hariç rafineri satış fiyatı bulunuyor.

Gümrüksüz rafineri fiyatı hesaplanırken ise Akdeniz-İtalyan piyasasında yayınlanan günlük CIF Akdeniz ürün fiyatları ve günlük dolar kuru takip edilerek, belli bir fiyat değişim farkında gümrüksüz rafineri tavan satış fiyatı elde ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN