Akbank kartı olanlar bu kampanyadan yararlanacak! Akbank faizsiz 10 bin TL para verecek! Acil nakit ihtiyacı olanlar dikkat son başvuru tarihi yaklaşıyor!

Akbank kartı olanlar bu kampanyadan yararlanacak! Akbank faizsiz 10 bin TL para verecek! Acil nakit ihtiyacı olanlar dikkat son başvuru tarihi yaklaşıyor!

Akbank'ta yapılan bir açıklamada müşterileri için bir müjde paylaşıldı. Yapılan açıklamada banka müşterilerine faizsiz 10 bin TL para verileceği bildirilirken acil nakit ihtiyacı olanların son başvuru tarihini kaçırmamaları istendi.

Akbank'tan önemli bir açıklama yapıldı. 30 Kasım'a kadar banka müşterilerinin acil paraya ihtiyacı olursa 10.000 TL faizsiz nakit çıkarılacağı açıklandı. İhtiyaç sahiplerine yönelik yapılan açıklamada yeni Akbanklıların 30 Kasım tarihine kadar Akbank Mobil'i indirerek Akbanklı olmak istiyorum” butonuna basıp Akbank'ın uzaktan işlem sistemiyle işlemleri tamamlamaları sonrası 10.000 TL para çekebilecekleri belirtildi.

Yeni Akbank üyelerinin aşağıdaki açıklamada belirtilen tarihler arasında orijinal Axess veya Wings kartlarına ilk kez başvurmaları ve başvurularının 15 Aralık 2022 tarihine kadar onaylanması gerekmektedir.

31 ARALIK’A KADAR FAYDALANABİLİRLER

Akbank faizsiz 10 bin TL

15 Aralık 2022 tarihine kadar başvurusu onaylanan Akbank üyeleri, taksitli avans limitine göre 31 Aralık 2022 tarihine kadar kampanyadan yararlanabilecekler. Akbank'a üye olma sürecini mail akışı ile tamamlayacak olan müşteriler, belge ve evrak işlemlerini tamamladıktan sonra kredi kartı başvurusunda bulunarak söz konusu kampanyadan faydalanabilirler.

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?

Akbank'a cepten ya da şubeden müşteri olanlar Şube, Müşteri İletişim Merkezi, Akbank Mobil, Cüzdan, İnternet Şube, ATM, Akbank.com, axess.com.tr, wingcard.com.tr kanallarından kredi kartı başvurusunda bulunabilirler.

FAİZSİZ 10 BİN TL

Katılımcılar, SMS'de belirtilen tarihe kadar 2 ila 6 ay vadeli 10.000 TL'ye kadar ön ödemeli işlemlerinde kampanya kapsamında indirimden yararlanırlar.

Yıllık sözleşme faiz oranı uygulanacaktır. Belirtilen tutar ve vade aralığı dışındaki tüm ön ödeme taleplerine %1,63 faiz oranı (KKDF ve BSMV hariç) uygulanacaktır. Kampanyadan ilk kez orijinal Axess veya Wings kredi kartı başvurusu yapan Akbank müşterileri yararlanabilir. 17 Ekim 2022 tarihinden önce açılmış Axess, Wings veya Free kartı olan müşteriler bu işlemden faydalanamaz.

Kampanya koşulları kapsamında tatil ve hafta sonu katılımcıların Akbank çalışanı olarak belirlenmesi süreci bir sonraki iş günü başlayacak ve 2 iş günü içerisinde tamamlanacaktır. Bireysel kartlar için taksitli işlem ücreti yoktur. Kredi kartı başvurusu onaylanmış Akbank müşterilerinin mevcut taksit limiti dışında kalan taksit kampanya tanımlamaları, başvuru tarihinden itibaren 2 iş günü içerisinde gerçekleştirilecektir.

Her Akbank müşterisi kredi kartı açtıktan sonra taksit limitine göre kampanya süresince sadece bir kez sıfır faiz avans alabilir. Ön ödeme, işlem başına minimum 200 TL ile kullanılabilir. ATM'lerimizde tek seferde 4.000 TL ile sınırlıdır.

Fiziki kartlar ve Taksitli Avans kampanyasından yararlanmak için kredi kartı şifrenizin tanımlanmış ve kullanıma hazır olması gerekmektedir. Şifre belirlememiş, kredi kartı yolda olan veya kredi kartı kullanılmamış kart sahipleri Akbank Mobil'den dijital kart talebinde bulunarak kampanyadan faydalanabilirler.

Akbank faizsiz 10 bin TL

1 YIL KART ÜCRETİ YOK

Kampanyaya yalnızca Axess ve Wings bireysel kredi kartları dahil edilmiştir. Ticari kredi kartları, eklenti kartları ve sanal kartların ücretsiz uygulamaları dahil değildir. Axess veya Wings kredi kartı sahibi müşterilerimiz 1 yıl boyunca kart ücreti ödemeyecektir.

Asgari beyanname borcunun tamamı veya bir kısmı ödenmezse; Ödenmemiş anaparaya ilişkin akdi faizin, hesabın kapanış tarihi ile son ödeme tarihi arasında uygulanacağını, azami tutarın üzerindeki borçlu olunan tutara aylık akdi faizin, son ödeme tarihinden son ödeme tarihine kadar ödenmemiş asgari tutarın uygulanacağını bildiririz.

Taksitli avans işlemlerinde vadesi dolmamış bir veya birden fazla taksit ödenebilir veya tüm borçlar peşin ödenebilir. Bu durumda faiz ve diğer ücretler ön ödeme tutarına ve gün sayısına göre hesaplanır. Ön ödeme durumunda, iştiraklerimiz veya Müşteri İletişim Merkezimiz aracılığıyla ayrı bir önödeme/kısmi ödeme talimatı verilmelidir.

Taksit avans işleminin yapıldığı gün erken veya kısmi kapatma yapılmaz.

Kredi kartlarını geciktiren, bloke eden veya yasal işlem başlatan Akbank çalışanları avans hizmetinden yararlanamayacaktır. Ek kart sahipleri, ayrı sayıda müşterisi olması durumunda tüm ATM'lerimizden ve şubelerimizden taksitli ödeme yapabilirler.

10 Ekim 2013 tarihinde yayınlanan Bankacılık ve Kredi Kartı Yönetmeliği 22. Madde ve 6'ncı fıkrada yapılan değişiklikler kapsamında, bir takvim yılı içinde 3 defa vadenin asgari tutarının altında ödenmiş bir kredi kartı ile ödeme dönemindeki tüm borçlar ödeninceye kadar nakit çekim yapılamaz.

Bu işlemlerle ilgili bekleyen tüm taksitlerin ödemesi tamamlanana kadar hesap vadesinin değiştirilemeyeceğini bildirmek isteriz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN