'Altın 2300 dolar olur' dedi yükseliş için tarih verdi! Elinde altını olanlar dikkat... Uzman isim duyurdu

'Altın 2300 dolar olur' dedi yükseliş için tarih verdi! Elinde altını olanlar dikkat... Uzman isim duyurdu

Altın fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası hızla yükselişe geçen gram altın 1.613 TL seviyesini aşmış durumda. Çeyrek altın fiyatı ise 2.655 liraya kadar ulaştı. Altın fiyatlarında yükselişler devam ederken uzman isimden gram altın için bomba tahmin geldi. 'Altın 2300 dolar olur' dedi ve yükseliş tarihini açıkladı. Elinde altını olanlar o günü bekleyin. O tarihlerde altın fiyatları resmen patlayacak. İşte altın fiyatların ile ilgili son dakika gelişmeleri...

Merkez Bankası'nın faiz kararını yükseltmesinin ardından altın fiyatlarında yükseliş başladı. Küresel piyasalardaki artış ile birlikte gram altın 1.613 TL'ye kadar ulaşmış durumda. Yatırımcılar 'Altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi? Gram altında hedef ne kadar? Altın alınır mı satılır mı?' sorularını araştırırken uzman isimden bomba tüyolar peş peşe geldi. 'Altın 2300 dolar olur' dedi yükseliş için tarih verdi! Elinde altını olanlar dikkat. Uzman isim son dakika olarak duyurdu. Gram altın o tarihte 400 TL birden artacak!

ALTIN FİYATLARI İLE İLGİLİ FLAŞ GELİŞME!

Son dakika gram altındaki hareketlilik sürmeye devam ediyor. Ons altın ile birlikte yükselişe geçen gram altın rekor üstüne rekor kırarken yatırımcılar uzmanlardan gelen yatırım tavsiyelerini dikkatlice araştırmaya devam ediyor. Peki 8 Temmuz 2023 Cumartesi günü cumhuriyet, tam, yarım, gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son durum ne? İşte çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları...

ghhggh-95.jpg

ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR OLDU?

GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının gramı bugün bin 605 liradan geri alınırken aynı dakikalarda satış fiyatı ise bin 606 lirada bulunuyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?

Çeyrek altın 7 Temmuz 2023 Cuma günü 2 bin 612 liradan geri alınırken, hafta içi satış fiyatı ise 2 bin 678 lirada konumlanmış durumda.

CUMHURİYET ALTINI KAÇ LİRA?

Yüksek miktarda alım yapanların tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise bugün 10 bin 758 liradan geri alınırken, 10 bin 921 liradan da satışa sunuluyor.

hhjjh-3.jpg

UZMAN İSİM AÇIKLADI: GRAM ALTIN O TARİHTE 400 TL BİRDEN ARTACAK

Gram altındaki artış hızla devam ederken yatırımcılar 'Gram altın ne kadar olacak? Gram altın yükselecek mi, düşecek mi?' sorularını araştırıyor. Piyasalardaki son durumu değerlendiren Kocaeli Kuyumcular Odası Başkanı Nuri Koç, gram altında beklediği yeni seviyeyi açıkladı. Gram altının o tarihten sonra 400 TL birden artacağını belirten Koç, "Ons altın pandemi döneminde bin 200 - bin 400 dolar seviyelerindeydi, 3- 5 yıllık süreçte bin 900 dolar seviyelerine geldi. Ons altının 2000 dolar üstünde tutulması zorlanıyor. En fazla 2 bin 200, 2 bin 300 doları bulur. Ons altın artmasa bile altın bin 800, bin 900'leri bulabilir. Doların artışı devam ederse yıl sonuna doğru altın 2 binli seviyeleri konuşabiliriz." tavsiyesinde bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN