Altın fiyatlarında önlenemez yükseliş! Piyasalar karıştı: Altını olan da olmayan da etkilenecek

Altın fiyatlarında önlenemez yükseliş! Piyasalar karıştı: Altını olan da olmayan da etkilenecek

Altın fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Kurban Bayramı ile birlikte altın fiyatları merak konusu oldu. Rusya'da meydana gelen darbe girişimi piyasalarda hareketliliğe neden oldu. Vatandaşlar 'Altın fiyatlarında son durum ne? Gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar?' sorularını araştırıyor. Altın fiyatlarında önlenemez yükseliş! Piyasalar yangın yerine döndü. Altın borcu olanlar yandı! Elinizi çabuk tutun, köprüden önce son çıkış. İşte 29 Haziran 2023 güncel altın fiyatları...

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası hızla yükselişe geçen altın fiyatları vatandaşların gündeminde. Bayramın ikinci gününde gram altın 1.596 TL seviyelerindeyken çeyrek altın ise 2.626 liraya kadar çıkmış durumda. Vatandaşlar 'Altın fiyatlar yükselecek mi, düşecek mi? Altın fiyatlarında son durum ne?' sorularını araştırırken beklenen açıklama geldi. Altın fiyatlarında önlenemez yükseliş! Piyasalar yangın yerine döndü. Altın borcu olanlar yandı, elinizi çabuk tutun. Altını olan da olmayan da etkilenecek.

ALTIN FİYATLARINDA SATIŞ BASKISI BAŞLADI

Rusya'daki darbe girişiminin ardından küresel piyasalarda hareketlilik başladı. Ons altın 1.920 dolara kadar çıkarken uzmanlardan peş peşe uyarılar geldi. CPM Group'un genel müdürü Jeffrey Christian, Kitco News yazarı Neils Christensen'a darbe girişiminin başarısız olmasıyla birlikte, soğuyan jeopolitik korkuların değerli metalin güvenli liman cazibesini azaltmasıyla önümüzdeki birkaç gün içinde altın fiyatlarının kısa vadeli satış baskısı görebileceğini söyledi.

hjjhjj-1.jpg

PİYASALAR YANGIN YERİNE DÖNDÜ! ELİNİZİ ÇABUK TUTUN

MarketGauge'de ticaret eğitimi ve araştırma müdürü Michele Schneider, Rusya'da meydana gelen darbe girişimine dikkat çekerek şunları söyledİ:

"Nereden baktığınız önemli değil, sosyal dokudaki kırılganlığı her yerde görebilirsiniz. Oldukça emin olduğum iki şey var. Bir: Gıda fiyatları yakın zamanda düşmüyor. İkincisi: ECB ve potansiyel olarak Fed, faiz oranlarını yükselterek küresel ekonomi üzerindeki vidaları sıkmaya devam ediyor. Artık tüketicileri boğan iki şey var: artan fiyatlar, enflasyon ve daha yüksek faiz oranları. Hafta sonu boyunca yaşanan istikrarsızlık henüz doruğa doğru henüz görmediğimiz bir dalgalanmaydı."

29 HAZİRAN 2023 PERŞEMBE GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının gramı bugün bin 594 liradan geri alınırken aynı dakikalarda satış fiyatı ise bin 595 lirada bulunuyor.

fgfggffg-1.jpg

ÇEYREK ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?

Çeyrek altın 29 Haziran 2023 Perşembe günü 2 bin 552 liradan geri alınırken, hafta içi satış fiyatı ise 2 bin 648 lirada konumlanmış durumda.

CUMHURİYET ALTINI KAÇ LİRA?

Yüksek miktarda alım yapanların tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise bugün 10 bin 687 liradan geri alınırken, 10 bin 849 liradan da satışa sunuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN