Altın ve dolara Perşembe vurgunu! İslam Memiş'ten piyasaları alt üst edecek yorum! O tarihte bakın ne olacak?

Altın ve dolara Perşembe vurgunu! İslam Memiş'ten piyasaları alt üst edecek yorum! O tarihte bakın ne olacak?

İslam Memiş'ten piyasalar için 'Perşembe' uyarısı geldi. Emtiaların uzun süredir manipüle edildiğini söyleyen Memiş, bu hafta yükselişlerin başlayacağını kaydetti. Peki gram altın ve dolarda yükseliş olacak mı? İşte İslam Memiş'in beklediği seviyeler.

Yatırım araçların baskılanmanın yaşandığını dile getiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bu hafta yükselişlerin devam edeceğini söyledi. Özellikle Perşembe gününe dikkat çeken Memiş, gram altın için de beklendiğini seviyeyi verdi.

dolaraltin.jpg

PERŞEMBE GÜNÜNE DİKKAT!

Perşembe günü açıklanacak olan işsizlik verisinin önemli olduğunu kaydeden İslam Memiş, 6 aydır baskılanan ve manipüle edilen emtialarda yükseliş yaşanacağını söyledi. Altın ve döviz gibi emtialarda dip seviyelerin görüldüğünü belirten Memiş, "Bundan sonra ki süreçlerde yeni bahaneler ile yükselişler göreceğiz." diye konuştu.

DOLAR DEĞER KAYBEDECEK

Memiş gram altın için yeni zirvenin 1.060 lira olduğunu söyledi. Dolar karşısında tüm emtiaların değer kazanacağının altını çizen Memiş, doların uluslararası piyasada değer kaybedeceğini öngördü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN