Altını olan büyük kuş vuracak! Hatice Kolçak kenara yazın diyerek tarih verdi, bu hafta altını neler bekliyor?

Altını olan büyük kuş vuracak! Hatice Kolçak kenara yazın diyerek tarih verdi, bu hafta altını neler bekliyor?

Ekonomist Hatice Kolçak, altın yatırımcılarına müjdeyi verdi. Altını olanın piyangoyu vuracağını işaret eden ekonomist, hafızlara kazınacak o tarihi verdi. Peki, bu hafta altını neler bekliyor? İşte dikkat çeken altın değerlendirmesi...

Gram altın fiyatlarındaki düşüşün ardından ünlü Ekonomist Hatice Kolçak, rahatlatan açıklamayı yaptı. Altın fiyatlarındaki dalgalanmaların ardından piyasa analizini yakın takibe alan yatırımcılara dikkat çeken açıklamalar yapıldı. O tarihe odaklanın.

TARİH VE RAKAM VERDİ

Hatice Kolçak, gram altın fiyatlarının ulaşacağı rakamı takipçileriyle paylaştı. Son zamanlarda düşüş eğilimine geçen gram altın yatırımcıları tedirgin ederken, rahatlatan tarihi ve rakamı işaret etti. Gram altın tarafındaki değerlendirmesiyle gündemde yerini aldı.

1568798.webp

KIZILDENİZ'E DİKKAT

Finans Analisti İslam Memiş'in altın yorumu ardına ünlü ekonomist Hatice Kolçak'tan değerlendirmeler geldi. Bu haftayı değerlendiren uzman isim, en çok oynaklığın çarşamba gününde yaşanacağına dair tahminleri bulunuyordu. Enflasyonu ölçmenin öneminden bahsederek, geçtiğimiz hafta yükselişin yaşandığını ve enflasyonun nereye gittiğinin belirleneceğini ifade etti.

Altın piyasası hakkında yatırımcıyı rahatlatan açıklamayı duyurdu. Kızıldeniz'de yaşanan gerginliği gündemine alarak, olayın ne kadar büyüdüğünü, ne kadar hararetlendiğini, jeopolitik risklerin ne kadar arttığını, yayıldığını işaret ederek altın fiyatlarını etkilediğini öne sürdü.

hatice-kolcak-1.jpg

GRAM ALTINDA REKOR TAHMİN

Ons altında bir şeylerin olması halinde 2074 doları geçeceğini işaret eden uzman isim, 2040 - 2050 - 2060 dolar seviyelerinde tutunduğunu belirtti. Bir kenara yazalım diyerek, "bu hafta dediğim gibi çok böyle ciddi bir jeopolitik risk olmadığı sürece, yani daha çok büyük bir gelişme olmadığı sürece 2.074 dolarları geçmeyebilir ons altın” ifadelerini kullandı. Hatice Kolçak, 2024 yılının sonu için gram altın tahmini ise 3000 TL olarak paylaşıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN