Ankara'nın ünlü AVM'si icradan satılıyor! Değeri 2,5 milyar TL

Ankara'nın ünlü AVM'si icradan satılıyor! Değeri 2,5 milyar TL

Ankara Çankaya'da bulunan ve şehrin en gözde alışveriş merkezlerinden biri olan Taurus AVM, 2 milyar 482 milyon TL bedelle icradan satışa çıkarılıyor. 140 mağazaya ev sahipliği yapan AVM'nin ihalesi 29 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleşecek.

Ankara'nın ünlü AVM'si Taurus AVM icradan satılıyor. Halktv'den Dinçer Gökçe'nin haberine göre, 140 mağazaya ev sahipliği yapan AVM'nin ihalesi 29 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleşecek.

2013 yılında Ensari Ailesi ve ABD merkezli Taurus Invesrment ortaklığı ile açılan Taurus AVM, 26 dönüm arazi üzerine kurulu. AVM'de birçok ulusal ve uluslararası markanın mağazası bulunuyor.

Satışın Ziraat Bankası tarafından talep edildiğini öğrenildi. İcra dosyasına göre borçlu konumda ise Taurus Balgat Alışveriş Merkezi Yatırım AŞ yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN