Araç sahipleri arabaları garajda bekletecek! Bu zamlar ev ocak batırır! Benzin, motorin, LPG…

Araç sahipleri arabaları garajda bekletecek! Bu zamlar ev ocak batırır! Benzin, motorin, LPG…

Araç sahipleri tarafından araştırılan akaryakıt fiyatlarında sular durulmuyor. Dolar kurunda yaşanan hareketlilik sektörü etkilerken Brent Petrol açıklamaları ile peş peşe gelen zamlar da vatandaşın cebini yakıyor. Suudi Arabistan'ın Temmuz ayından itibaren geçerli olacak günlük 1 milyon varil üretim kısıtlaması ile tüm piyasa altüst olacak. İşte güncel akaryakıt fiyatları…

Akaryakıt sektöründe yaşanan gelişmeler yakından takip ediliyor. Araç sahipleri fiyatlardaki hareket ile yetişmekte zorlanıyor. Brent Petrol Suudi Arabistan'ın açıklamalarından sonra ibreleri yukarıya çevirdi. Dolar kurunda yaşanan hareketlilik düşünüldüğünde akaryakıt alanındaki zamların da Kaçınılmaz olduğu görülüyor. Brent petrol ve dolar fiyatlarının ani Yükselişi kurda yaşanan değişikliklerle birlikte benzin ve motorin fiyatları da tavan yaptı. Son günlerde peş peşe gelen zamlar araç sahiplerine de canından bezdirdi. Bu fiyatlardan sonra kimse aracını kullanamaz oldu. İşte güncel akaryakıt fiyatları…


AKARYAKIT ZAMLARI DUR DURAK BİLMİYOR

Brent Petrol 10 Haziran 2023 cumartesi günü 75,04 dolardan işlem görürken geçtiğimiz gün kapanış fiyatı olarak 75,96 dolara ulaştı. Dolar ve Brent Petrol'de görülen dalgalanmalar nedeniyle akaryakıta gelen zamlar hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Akaryakıt fiyatlarındaki ve dolar kurundaki hareketliliğe bakıldığında ise fiyatların yükselmeye devam edeceği öngörülüyor.

akaryakit-istasyonuu.jpg

Dolar fiyatlarındaki ani yükselir akaryakıt fiyatlarını da bir anda yükseltti. Peş peşe gelen zamlardan sonra araç sahipleri de araçlarını garajdan çıkaramaz oldu. Ticari araç kullanıcıları güncel akaryakıt fiyatlarını yakından takip ederken son zamların ardından fiyatları ne kadar olduğunu merak ediliyor.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI


İstanbul Anadolu yakasında:

Benzinin litre fiyatı 23,97 TL
Motorinin litre fiyatı 22,17 TL
LPG litre fiyatı 10,67 TL


İstanbul Avrupa yakasında:

Benzinin litre fiyatı 24,02 TL
Motorinin litre fiyatı 22,13 TL
LPG litre fiyatı 11,02 TL

akaryakita-indirim-yapilacak-mi.jpg


Ankara akaryakıt fiyatları:

Benzinin litre fiyatı 24,39 TL
Motorinin litre fiyatı 22,58 TL
LPG litre fiyatı 10,97 TL


İzmir Akaryakıt fiyatları:

Benzinin litre fiyatı 24,38 TL
Motorinin litre fiyatı 22,66 TL
LPG litre fiyatı 10,74 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN