Arsa sahibi olmak için çok paraya ihtiyacınız yok! 7 bin TL’den arsa satışı yapılıyor! O tarihte başlıyor…

Arsa sahibi olmak için çok paraya ihtiyacınız yok! 7 bin TL’den arsa satışı yapılıyor! O tarihte başlıyor…

Yatırım yapmak için çok paraya ihtiyacınız kalmayacak. Cebinde 7.000 TL'si bulunan vatandaşa ucuz arsa satışları başladı. Hem paranız boşa gitmesin hem de değerine değer katsın. İşte uygun fiyatlı arsa satışları…

Milli Emlak uygun fiyatlı arsa satışlarıyla vatandaşı tapu sahibi yapıyor. Artan fiyatlar karşısında her gün değer kaybeden birikiminizi bu şekilde değerlendirebilirsiniz. 7412 TL'lik ihale fiyatı ile satışa çıkarılan arsalar için başvurular o tarihte yapılacak. İşte uygun fiyatlı arsa satışları…

7000 TL'YE ARSA FIRSATI

Milli Emlak'tan satışa çıkarılan arsa fiyatları vatandaşı şaşkına çeviriyor. Bingöl'de satışa çıkarılan arsanın etiket fiyatı 7412 TL olurken düşük fiyatlı arsa satışları içinde düğmeye basıldı. Birçok farklı ilanla arsa satışı gerçekleştiren Milli Emlak, 30 Ocak tarihinde satışa çıkarılacak arsa için saat 09.40'da Bingöl'de ihale yolu ile açık artırma sonucunda vatandaşı arsa sahibi yapıyor.

arsa-3.jpg

İhale yoluyla tapu sahibi olan vatandaşlar sahip oldukları yeni taşınmaz için 5 yıl boyunca emlak vergisi ve KDV'den muaf tutulmaktadır. Ilan detayları ise çevre şehircilik ve iklim değişikliği Bakanlığı Milli Emlak genel müdürlüğünün internet sitesi veya milli emlak.gov.tr adresinden yayınlanıyor.

manset-1515212565.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN