ATM'den kredi çekme dönemi başladı: Tek tuşla anında 20 bin TL

ATM'den kredi çekme dönemi başladı: Tek tuşla anında 20 bin TL

Ziraat Bankası ve Denizbank; ATM'den anında 20 bin TL'ye kadar 36 ay vadeli, yüzde 1,64 faizli kredi çekme imkanı sağlıyor. Nakit para ihtiyacı olan vatandaşlar, düşük faizle kredi veren bankalar ve uygun ödeme koşullarına sahip kredi kampanyalarını yakından takip ediyor. Peki, En kolay kredi veren banka hangisi? İşte, ATM'den kredi çekme işlemi...

En uygun hangi banka kredi veriyor, merak konusu oldu. Banka ATM'lerinden 7 gün 24 saat kredi çekme dönemi başladı. İlk etapta Ziraat Bankası, ve Denizbank ATM'lerinden kredi başvurusu yapılabiliyor. Kredi almaya uygun bulunan vatandaşlar, anında 20 bin TL'ye kadar kredi alabilecek. ATM'den başvuru yapıldıktan sonra kısa süre içerisinde başvuran kişinin kredi puanı sorgulanacak ve kredi almaya uygun olup olmadığı belli olacak. Kredi puanı yüksek olan vatandaşlar, anında 20 bin TL nakit parayı ATM'den çekebilecek.

ZİRAAT BANKASI ATM'DEN KREDİ NASIL ÇEKİLİR?

Kamu bankası olan Ziraat Bankası kredi kampanyaları yoğun ilgi görüyor. Ziraat Bankası, ihtiyacı olan tüm müşterilere kredi imkanı sunuyor.

Ziraat Bankası'nın sunduğu anında kredi imkanıyla beraber kişiler yüzde 1,64'lük faiz oranı ile 36 aya kadar vade imkanı sunuyor. Aynı zamanda Ziraat Bankası geri ödeme konusunda büyük kolaylıklar sağlıyor.

DENİZBANK ATM İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU

Anında kredi kampanyasını sunan Denizbank, en fazla tercih edilen bankalar arasında bulunmaktadır. Müşteri dostu olan Denizbank, 20 bin TL tutarında kredi imkanı sunuyor.

Kişiler ATM üzerinden istedikleri zaman kredilerini çekebilecek. Vatandaşlar, 20 bin TL tutarında kredi için yüzde 1,90'lık bir faiz oranı ile beraber geri ödeme yapabilecek. 36 aya varan vade imkanlarıyla beraber vade süresini artırabilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN